Nnywellness.com

Hvordan lese en gaffeltruck propan flaske måler


Eldre modell gaffeltrucker vil sakte falle gafler foran bilen som løfte pallene når gaffeltruck går tom propan og slås av. Dette kan forårsake alvorlig skade på mennesker og produkter når dette skjer. Nyere modeller er utstyrt med et håndtak som tillater føreren å stoppe heisene faller. Det er viktig å vite hvordan å lese en gaffeltruck propan flaske måling, slik at sjåføren kan få mer drivstoff og unngå problemer.

Instruksjoner

• Finn propan måleren. Dette er en liten rund gjenstand som ser veldig lik gass måle på et kjøretøy. Det er bare to steder det skal finnes: på dashbordet på gaffeltruck med alle de andre kontrollene og målere eller knyttet til ventilen på propan tank.

• Ren måler dekselet slik at bokstavene vises bak glass.

• Finn en nål som er festet i bunnen av måleren. Denne p flyttes avhengig av hvor mye drivstoff er inne propan tank. Bokstavene og linjer bak nålen vil fortelle deg hvor mye drivstoff er i tanken.

• Finn de to bokstavene på måleren. Når nålen berører bokstaven "E", betyr det tanken er tom. Bokstaven "F" betyr tanken er full.

• Finn linjen i midten av måleren. Denne linjen symboliserer når propan tank er halvfull.

• Finn linjene som er mindre enn halvparten og større enn alle andre. Disse linjene representerer kvartalene. Hvis nålen armen på kvartal mark nærmest "E", betyr det er bare en fjerdedel av en tank. Hvis det er på kvartal mark nærmest "F", betyr det er tre fjerdedeler av en tank.