Nnywellness.com

Hvordan å reparere en 8MM kamera


Hvordan å reparere en 8MM kamera

I en alder av HD-forbruker nivå home videokameraer flom markedet, er det fortsatt de der ute som foretrekker å se 24 bilder flimmer av hvert sekund. Når innspillingen hjemmevideoer eller skyte din egen kortfilmer, et filmkamera er fortsatt et levedyktig alternativ. En 8mm kamera kan spesielt gi et særpreget og personlig utseende til noe en person skulle velge å skyte. Som splitter nye 8mm kameraer kan være vanskelig å komme med, kan hva du ender opp arbeider med til slutt bli en liten dinged eller bare får rett og slett brutt. Fikse disse kameraene kan være litt av et ork, men det er ikke umulig å ha deg tilbake opp og gå på kort tid.

Instruksjoner

• Skyte og prosessen noen film. Noen ganger kameraet kan synes å fungere korrekt, men konsekvent vil gjøre noe filmet ubrukelig. Filmen kan være kostbart, men det kan være den eneste måten å teste hvorvidt kameraet fungerer.

• Finn natur problemet. Hvis du skyte og utsette film og filmen er uskadet, men sluttresultatet er en dårlig utsatt eller helt blåst ut bildet, er det sannsynligvis en liten sprekk eller andre hull i saken som forårsaker ytterside lyset å treffe filmen før det skal. Hvis filmen ikke gjør seg helt gjennom kameraet, er det et problem med mekanismer som flytter det langs banen. Prøv å åpne døren til rommet som huser filmen (når det finnes ingen film), svingete kameraet og se det kjøre for å se om noe uvanlig skjer.

• Forsøk å finne reservedeler, om nødvendig. Ofte vil byer har en eller to spesialitetsbutikker som omhandler filmkameraer som kan bestille deler og selv gjøre reparasjoner for deg. I hensyn, hvis du forteller dem modellnummeret til kameraet kan de få deler til deg, og etter at det blir enkelt skru en ødelagt del og skru en ny på i stedet.

• Bli kreativ. For eksempel er lett å komme inn i rommet som huser filmen? Hvis så, prøver å finne en erstatning dør for kupé, bare bruke svart elektrisk tape for å holde ut noen lys som kan ødelegge ellers god film. Hvis du ikke finner delene, kommer du til å improvisere eller gi opp med kameraet helt.

Tips og advarsler

  • Finne delene til å fastsette en 8mm film kameraet kan være vanskelig. Noen ganger kan det være best å kutte tapene og kjøpe en på en online auksjon nettstedet som eBay.