Nnywellness.com

Hvordan Lukk åpne programmer på iPhone


Hvordan Lukk åpne programmer på iPhone

IPhone tilbyr et bibliotek av programvare kalt "apps," hvilke du kanne dataoverføre via iTunes på datamaskinen, eller gjennom "App Store" direkte på startskjermbildet på telefonen. Akkurat som programmer på en datamaskin kan iPhone-programmer du spille spill, skrive ut tidsplaner, surfe på nettet og lære verdifull informasjon. Ved å åpne og lukke en ønsket app, du egentlig slå iPhone fra standard mobiltelefonen til en miniatyr PC og tilbake igjen.

Instruksjoner

• Åpne programmer ved å trykke på ikonet én gang med fingeren. Hvis du vil navigere mellom sidene på hovedmenyen, swipe fingeren til høyre og til venstre. Dra til høyre vil ta deg til en tidligere side på menyen, mens dra til venstre vil bringe deg til neste side. Når du finner programmet som du vil bruke, trykk på ikonet.

• Lukk programmet når som helst ved å klikke knappen "Hjem", som har et bilde av en firkant med avrundede kanter, rett under skjermen. Bruker denne knappen, kan du returnere til opprinnelige menyen. Hvis du gjør endringer i et program, for eksempel legge til tekst i "Merknader" app eller sette inn en by i "Vær" app, trenger du ikke å bekymre deg om lagring. Du kan lukke programmet når som helst og iPhone vil lagre endringene automatisk.

• Start din iPhone hvis din app nekter å lukke. Hvis du trykker på "Home"-knappen og app forblir frosset, kan du prøve å holde nede "Dvale/vekke" (langs toppen av iPhone) i omtrent ti sekunder til "Slide å slå av" skjermen vises. Skyv animerte pilen over skjermen med fingeren for å slå, og hold nede "Dvale/vekke" knappen igjen for å starte.

Tips og advarsler

  • Hvis omstart ikke frigi iPhone, kan du prøve mer formell tilbakestillingen. Hold nede "Hjem" og "Dvale/vekke" samtidig til Apple-ikonet vises på skjermen, og slipp deretter knappene.