Nnywellness.com

Hvordan bruke ultra-lav svovel Highway Diesel drivstoff


1 juni 2006 gikk en lov i kraft i USA krever alle dieseldrevne 2007 modellbiler og utover å bruke bare ultra-lav svovel motorveien diesel. Denne loven var ment å redusere luftforurensningen som er produsert av tradisjonell diesel drivstoff som inneholder svovel i mengder på opp til 500 deler per million. Den nye ultra-lav svovel motorveien dieselen bare har en svovelinnhold på femten deler per million. Eldre dieselbiler tillates å bruke lav svovel diesel til 2010. Etter det blir bare ultra-lav svovel diesel tilgjengelig i USA.

Instruksjoner

• Finne en bensinstasjon som tilbyr ultra-lav svovel motorveien diesel drivstoff. I overgangsperioden fram til 2010, kan ikke alle stasjon bære dette drivstoff. Du må kanskje ringe rundt til forskjellige stasjoner i samfunnet før du finner en som har det du trenger.

• Hold bilens motor rene og i orden. Vanlig tune-ups og oljeskift vil hjelpe forbedre mekanisk ytelsen til bilen og gi forutsetninger at drivstoff bli mer effektiv på veien.

• Trekke opp på gassen pumpen på tjenesten, og velg den ultra-lav svovel diesel. Denne typen diesel kan være identifisert ved sitt initialene på de fleste pumper, så se etter noe som leser "ULSD."

• Pumpe drivstoff i bilen til tanken er full. Biler kjører bedre når du fyller hele tanken.

• Betale for drivstoff og nyte kjører bilen på veien, å vite at ved å bruke ultra-lav svovel diesel drivstoff, du produserer mindre giftige utslipp og beskytter miljøet for fremtidige generasjoner.

Tips og advarsler

  • Biler produsert før 2006 kan bruke ultra-lav svovel diesel, i tillegg til andre typer diesel. Ultra-lav svovel diesel fungerer bare som vanlig diesel og vil utføre sømløst i bilen bør du velge å bruke den.
  • Aldri bruke noe mindre enn ultra-lav svovel motorveien diesel i bilens motor hvis det er en 2007 modell eller høyere. Dieselmotorer i disse bilene er laget spesielt for bruk av ultra-lav svovel diesel, og via en annen type kan alvorlig skade bilen. Ikke bare det, men det er også nå ulovlig å bruke noe annet enn ultra-lav svovel brensel i disse bilene, så du kunne også bli slengt med en stiv sivil straff hvis du er fanget.