Nnywellness.com

Ting de gjør du gjøre på en førerprøve


Ting de gjør du gjøre på en førerprøve

For å motta en gyldig tilstand førerkort, vil du måtte Statens kjøring testene. Det er to deler til førerprøven i de fleste stater: en skriftlig del og en kjører/ferdigheter test. Vil få lisens, må du være i stand til å fullføre og sende begge testene.

Hva du kan forvente fra en skriftlig Driving Test

Du vil måtte passere skriftlig førerprøven før du begynner ferdigheter testen, i de fleste tilfeller. Den skriftlige testen er utviklet for å teste dine grunnleggende kunnskaper i bilkjøring. Du kan forvente å identifisere betydningene av ulike veiskilt og demonstrere en rimelig kunnskap om grunnleggende veien reglene, for eksempel når du kan passere. Skriftlig tester kan også omfatte en liste over scenarier og krever at du velger den riktige måten å håndtere presentert situasjonen.

Før turen inspeksjon

Noen må du utføre en pre tur inspeksjon eller evaluering av kjøretøyet testing før du kan utføre de drivende testdelene. Du vil bli forventet å sjekke dekk, lys, vindusviskerne, blinklys og speil og vanligvis gjør at bilen er i riktig fungerende tilstand før du kjører den.

Lukket kurs ferdighetstest

En lukket kurs ferdighetstest er delen av førerprøven der drivere er ventet å vise en grunnleggende evne til å utføre bestemte manøvrer i bilen. Disse manøvrene vil variere fra stat, men vanligvis inkluderer grunnleggende rett parkering, utfører en to eller tre-punkts sving, rett støtte og grunnleggende starter og stopper. Noen kan kreve lukeparkering, også.

Veien Test

Noen land krever potensielle drivere for å faktisk kjøre på veier. Poenget med dette er å sikre at enkelt kan styre en bil i normal kjøring situasjoner. Du vil bli forventet å Følg trafikkreglene, betaler riktig oppmerksomhet til veier, bruke signaler og opprettholde kontroll av kjøretøyet til enhver tid.