Nnywellness.com

Hva kan jeg gjøre hvis min iPod vil ikke la meg tegn i?


Hva kan jeg gjøre hvis min iPod vil ikke la meg tegn i?

De fleste iPod-modeller har ikke et krav. Hvis du eier en iPod touch, men må du logge på med din Apple-ID og passord før du kjøper programmer eller media på enheten. Hvis du ikke logger på, er det mulig å tilbakestille passordet eller tvinge enheten du logge inn med synkronisering.

IForgot

Hvis du ikke husker passordet, vil du bli nektet tilgang til iTunes og App butikker. Selv om det er ingen kobling for å hente passordet på påloggingsskjermbildet, er det mulig å tilbakestille passordet på iPod. Mens koblet til Wi-Fi service, velg din Ipod's safarinettleser iforgot.apple.com og velge "Glemt Apple ID" Du vil bli bedt om å oppgi navn og e-postadresse og Apple vil sende deg en kobling for tilbakestilling av passord.

Resynkronisering

Når iPod ikke vil la deg logge på og du ikke kan eller ikke ønsker å restarte passordet, er det mulig å få tilgang ved Resynkronisering. Hver gang du synkroniserer din iPod Touch med iTunes, skal den siste Apple-ID som ble undertegnet iTunes signeres på iPod. Så lenge du var den siste personen til å logge på iTunes Store på datamaskinen iTunes-programmet, vil en synkronisering logge deg på iTunes Store og App Store på enheten.

Frigir iPod Touch

Hvis din iPod ikke vil la deg logge på fordi det ikke svarer, må enheten startes. Hold nede knappen "Dvale/vekke" på toppen av iPod rød linje vises øverst på skjermen. Skyv pilen på linjen helt til høyre, og enheten skal slå. Hvis ikke, holder du nede knappen "Dvale/vekke" og "Home"-knappen til iPod slås av. Slå iPod igjen og prøve påloggingsprosessen.

Sikkerhet

Hvis du noen gang tror at du ikke kan logge på på iPod fordi andre endret passordinformasjon, alltid tilbakestille passordet så snart som mulig. Når en annen person tar over iTunes-kontoen din, er det mulig for ham å kjøpe musikk og apps som belastes for betalingsmåten.