Nnywellness.com

Spesifikasjoner for Holden HSV kupé


Holden HSV Coupe ble produsert i 1987 av britiske Tom Walkingshaw Racing og GM Holden, en australsk datterselskap av General Motors. En populær linje av kjøretøy i Australia og andre internasjonale markeder, HSV Coupe tilbys standardutstyr, en høy ytelse vurdering, og det var den første firehjulsdrift sport coupe produseres i Australia.

Motor og ytelse

Holden HSV Coupe tilbyr en 5.7 liter, LS1 V-8 motoren med en HSV-innstilt eksosanlegg. Den Coupe 4 har en HSV-forbedret motor med 366 brems hestekrefter 5700 RPM. Holden HSV Coupe 4 tilbyr en dreiemoment splitt på 38 prosent i front og 62 prosent i baksetet, som resulterer i en bak-stasjonen skjevhet på en all-wheel-drive system. Den Coupe 4 tilbyr en ytelse hastighet på null til 60 mph i seks sekunder. Langs montert, er motoren fronten av bilen.

Overføring og håndtering

Holden HSV Coupe tilbyr to overføring: et dreiemoment-forbedret, THM 4L 60-E, firetrinns elektronisk automatisk og en rask-shift, T56 sekstrinns manuell girkasse. Antispinn er standard for både manuell og automatisk overføring. Ytelse suspensjon tilbyr raskere håndtering svar. HSV har uavhengig bakhjulsoppheng med en bedre respons styring rack og pinion med makt assistanse. Bilen har en seks-stemplede bremsesystem med fire-stempel, ventilerte bak plater bremser. Den Coupe 4 leveres med anti-Lock bremser.

Interiør

Indre av HSV Coupe 4 tilbyr sikkerhetsfunksjoner inkludert side-effekt kollisjonsputer, og fører og passasjer kollisjonsputer. Konsollen har volt og olje målere montert i sport binnacle eller kompass kabinett. HSV tilbyr passasjer og driveren sete korsryggstøtte og åtte, kraft-justerbare sitteplasser. Bilen har også GTS-formet ytelse seter i Chainmail skinn med skinn supplerer.

Dashbordet har mange funksjoner, inkludert en Lær rattet med en krom logo og sport grep. Hjulet er justerbar med innebygd lydkontroller. Dashbordet har en flere Funksjonsvisning som inkluderer en stoppeklokke og tur datamaskin.

Eksteriør

HSV Coupe tilbyr fullt integrert utvendig styling med kroppen sidelister. Hjulene er 19-av-8 tommer legering i chrome skygge. Dekkene er 245-av-32 og 19 inches. Ekstra utvendig spesifikasjoner inkludere premie bak baklys, en lavere luftinntak sports Grill og tre element svart bezel frontlykter med projektoren lampe.