Nnywellness.com

Hva er bilen underlagsstrøk?


Når kjøpe eller opprettholde en bil, hører forbrukere ofte om selve påføringen. Denne ekstra tjenesten har fått et rykte for å være kostbart og overflødig, når det kan faktisk bidra til å forlenge bilens liv og verktøyet.

Betydning

Underlagsstrøk gir et ekstra lag med beskyttelse og isolasjon på understellet på et kjøretøy. Produsenter kan bruke underlagsstrøk på fabrikken. Den dekker de fleste av bilens undersiden, inkludert gulvbord, panner, gass tank, hjul brønner, ramme og hjuloppheng deler, lyddempere og eksosrør. Effekten kan sammenlignes med blackcoating en vei eller parkeringsplass.

Typer

Underlagsstrøk materialer overholder metall, selv om malt. De fleste kommer i trykksatt bokser for enkel spray-programmet, selv om en enda spredning kan være vanskelig å oppnå uten profesjonelt påføring. Ingrediensene som brukes i industrien omfatter glassfiber, gummi, keramikk, silikon og asfalt eller petroleum. Hver har ulike egenskaper varmelagring og motstand, men alle tilbyr beskyttelse mot elementene og skade.

Funksjonen

Underlagsstrøk beskytter understellet, bilens mest sårbare området. Synlige deler av et kjøretøy, understellet ikke bli vasket regelmessig men absorberer de fleste av fuktighet, salt, skitt og andre stoffer som du kommer i kontakt med mens du kjører.

Fordeler

I tillegg til beskyttelse fra elementær skader, kan god underlagsstrøk også redusere veien og motorstøy, forlater kupeen roligere enn før.

Betraktninger

Selv om du får en ny bil med underlagsstrøk fra forhandleren, holde inne sinn det underlagsstrøk slites av og opphører å være en fordel--vanligvis innen så lite som 1 år. Slitte, usammenhengende underlagsstrøk kan skade som vann og andre elementer så får fanget under pelsen, ytterligere svekke metal.

Advarsel

Underlagsstrøk og rust proofing er ikke det samme. Underlagsstrøk produkter koster ikke så mye som profesjonell rust proofing, som behandler metall med tynne klarlakk, ikke tykt lag med underlagsstrøk.