Nnywellness.com

Er gapet forsikring på bilen verdt det?


Garantert automatisk beskyttelse, også kjent som GAP forsikring, kan kjøpes når en personlige økonomi en ny eller brukt kjøretøy i mange år. Kjøpe GAP forsikring vil beskytte en person fra grunn på et billån hvis en bil er summert av forsikringsselskapet etter en ulykke eller tyveri.

Definisjon

GAPET forsikring hindrer at en person blir ansvarlig for en balanse grunn på et kjøretøy når beløpet på en bil lån er større enn beløpet som betales av forsikringsselskapet etter en bil summeres.

Negativ verdi

Når en ny eller brukt bil kjøpt uten forskuddsbetaling og finansiert i mer enn tre år, kan en person ha negative egenkapital i bilen. Dette betyr bilen er verdt mindre enn beløpet skyldte på auto lån.

Krav

Når shopping for en auto lån, er det fordelaktig å spørre om kostnaden for GAP forsikring. Mengden dekning og egenandeler varierer fra selskap til selskap. Noen långivere krever forsikringen betales forhånd, mens andre lar beløpet som skal betales i månedlige avdrag.

Tips

En finansieringsselskap vil kreve en person har automatisk forsikring; men er GAPET forsikring ikke nødvendig. Det er opp til forbrukeren å spørre om ekstra dekning. I tillegg gi enkelte långivere en individuell å avbryte GAP forsikringen når de ikke lenger har negative egenkapital.

Bunnlinjen

GAPET er en beskyttelse for bilen kjøperen å forhindre en fra å ha en utestående saldo på en auto lån hvis bilen har blitt utgjorde.