Nnywellness.com

Hvordan teste SMS


Tekstmeldinger er en funksjon og finnes på en rekke telefoner som bruker telefonen signal for å sende tekstdata gjennom telefonen tårnene til en annen telefon. Tekstmeldinger er vanligvis tilgjengelig bare hvis du har kjøpt en plan fra mobiltelefon leverandøren, men du kan sende tekstmeldinger til andre telefoner i landet, eller selv i verden hvis de har en kompatibel bærer, samt trådløse enheter og e-post adresser. Det er flere måter du kan teste din telefon å se om teksten beskjed funksjonen fungerer.

Instruksjoner

• Bruke en ledig online tekst melding som SMSEverywhere, Mobile-avsenderen eller SendSNSNow (se ressurser). Bruk ett av disse områdene til å sende en tekstmelding til mobilen ved å skrive inn din mobiltelefon (se sine retninger å formatere den), velge din operatør, skriver inn i meldingen. Tekstmeldingen bør ikke ta for lang tid å komme til telefonen, og telefonen skal varsle deg når den mottas.

• Send en tekstmelding til en e-postadresse. Begynn å sende en ny tekstmelding, men i stedet for å skrive inn et tall eller velge en av kontaktene, bruke tastaturet til å skrive i en e-postadresse. (Dette er for testformål, velge en egen.) Skriv inn meldingen, og deretter sende den. Tilgang til e-posten din for å se om det fungerte. Det kan ta noen minutter før meldingen å ankomme.

• Spør en venn å bruke deres telefon eller sende en tekstmelding. Det vanligvis spiller ingen rolle hva bærer enten av du bruker, eller hva tekstil plan du har (med mindre en av dere har gått tom for tekstmeldinger). Hvis og når du mottar meldingen, send en svarteksten sørge som sender fungerer også.

Tips og advarsler

  • Hvis du har tekstil på planen, men det virker ikke som den skal, kan du kontakte mobilleverandørens kundestøtte for assistanse. Enkelte feil kan få tekstmeldinger ikke sendes eller mottas riktig, så hvis prøvingen svikter, kontakt teleoperatøren for støtte.