Nnywellness.com

Hvordan kan jeg laste ned musikk fra andre folks iPod?


Hvordan kan jeg laste ned musikk fra andre folks iPod?

Fordi iTunes ikke tillater musikkfiler overføres fra en iPod til en datamaskin, mange tredjeparts programvare er utviklet for å gjøre akkurat det, for eksempel "iPod til datamaskinen overføre" eller "iRip." Mange av dem har grensesnitt gjort å se ut omtrent som iTunes bruker dem er den enkleste metoden for eksport sanger fra iPod. Det kan også gjøres med litt ekstra arbeid, men uten ekstra programvare, som kan være kostbart.

Instruksjoner

• Bruke programmet "iPod til datamaskinen overføre" eksportere sanger fra iPod. Denne programvaren er tilgjengelig som en begrenset gratis versjon eller en full versjon for $24.95 per April 2010. Begrensninger på det ledig versjonen bare eksporterer én sang om gangen, og det er ikke støtte for synkronisering av spillelister. Koble iPod til datamaskinen og kjøre programvare. En skjerm som ber deg om å kjøpe fullversjonen ville popmusikk opp hvis du bruker begrenset kopien, men det kan ignoreres. Klikk på "Browse" nederst i vinduet til å velge hvor du vil at musikken skal gå på datamaskinen og sjekk alle sporene du vil overføre. Klikk "Eksporter nå" og filene kopieres fra iPod.

• Eksportere sanger fra iPod med "iRip" som et alternativt program. Igjen, i April 2010, denne programvaren koster $19.95. Rettssaken versjonen kan bare importere 100 sanger før en registrert kopi må kjøpes. Kjør programvare med iPod koblet og et lite vindu vises spørsmål hvis du vil importere hele iPod biblioteket eller manuelt velge hvilke spor kopiere. Det vil også fortelle deg gjeldende målet for sangene, standard blir importert til iTunes. Du kan endre den ved å klikke "Endre plassering." Velg enten alternativet manuell eller automatisk og klikk "Fortsett". Det vil umiddelbart starte overføringen eller det vil vise deg alle sangene på iPod hvis du valgte en manuell overføring. Sangene kan sorteres etter navn, artist, album, osv. Den viser også alle spillelister på iPod. Velg sangene du vil kopiere, og klikk på "Import" nederst i vinduet.

• Overføre sanger fra iPod uten å installere programvare ved å åpne iPod i Windows Utforsker. Gå til "Min datamaskin" og klikk på stasjonen oppkalt etter iPod. Sangene er skjult, så må du aktivere innstillingen til å vise skjulte mapper og filer ved å gå til "Kontrollpanelet", "Brosjyre valgmulighetene", "Åpne" og sjekke "Vis skjulte filer, mapper og stasjoner." All musikken er lagret i mappen "iPod_Control/musikk" i mapper som heter F00, F01, F02 og så videre, med ca 200-pluss sanger i hver. Det kan være vanskelig å finne musikken du leter fordi filnavnene selve musikken inneholder ingen informasjon om sangene selv. Søke etter de riktige sangene ved å skrive inn artist, album eller sang navnet i søkeboksen øverst i vinduet. Søket vil komme opp med noe som musikk info var tatt av iTunes. Hvis søket ikke finne noe, klikk "Innholdet" under "Søk igjen i" og det vil gå gjennom alle underkataloger.

Tips og advarsler

  • Trekke ut sanger i Windows Utforsker er den minst effektive og tregeste måten, men det er gratis.
  • For noen av metodene, må "Aktiverer For diskbruk" sjekkes inn innstillingene for din iPod i iTunes, ellers iPod ikke aften viser opp i listen over stasjoner i "Min datamaskin".