Nnywellness.com

Hva forårsaker en Alternator ikke å lade?


Hva forårsaker en Alternator ikke å lade?

Kjøretøyet kan ha Dynamo problemer hvis batteriet er stadig dø; men når du har batteriet kontrollert for problemer, det opprettholder en konsekvent kostnad. Dynamoen er del av bilen ansvarlig for å holde ladenivået. Hvis batteriet ikke lades av dynamoen mens bilen kjører, batteriet vil kjøre strømforbruket og bilen stopper arbeider. Det er flere forskjellige problemer som kan føre til din Dynamo slutter å fungere.

Wiretrekk og belte

Bilens Dynamo lader batteriet ved å generere strøm med en talje og belte. Hvis beltet som styrer dette systemet låses, strekker seg ut eller, dynamoen ville opphøre arbeider og batteriet lades ikke. Samme vil skje hvis skivene er liksom skadet, hjemløse eller for hva enn grunn feil og vil ikke lenger slå.

Ledninger

Dynamoen drives av flere forskjellige ledninger mekanismer. Hvis en wire ikke er festet riktig, blir løsrevet eller kuttes utilsiktet vil dynamoen ikke ha noen makt. Hvis dynamoen ikke får strøm, det kan ikke slå wiretrekk og belte mekanismen som lader batteriet og batteriet lades ikke.

Sikringer

Ifølge-EconoFix.com har noen biler en bestemt sikring for dynamoen. Hvis denne sikring blåser, fra alder eller en kraft kirurg i bilen, fungerer ikke dynamoen før erstattes. Sjekk bilens sikring for diagrammet for å finne ut om kjøretøyet har en sikring for dynamoen.

Datamaskinproblemer

I mange nyere modellbiler, spesielt de fabrikasjon siden år 2000, kontrollert dynamoen av bilens datamaskin. Hvis bilen datamaskinen ikke virker skikkelig eller har problemer, kan det forårsake dynamoen ikke å belaste.