Nnywellness.com

Verktøy for å fjerne en motorsykkel dekk


Verktøy for å fjerne en motorsykkel dekk

Fjerne en motorsykkel dekk kan gjøres med motorsykkel-spesifikke eller vanlige mekaniker verktøy. Kostnader, prosessen og potensiell fare for motorsykkel hjul er faktorer som bestemmer om dekk får jobbet på av profesjonelle eller eiere, og hvilke verktøy de bruker.

Halvmåneformet fastnøkkel (justerbar-slutten fastnøkkel)

En justerbar-slutten fastnøkkel til å fjerne lug bolten fra bremsen platen side av hjulet. Dette gjør at hjulet til skyves fremover, frigjøre den fra kjeden og tillate fjerning fra en motorsykkel kabinett.

Motorsykkel stå

Motorsykkel står varierer i pris, design og materiale. De har nødvendige verktøy nær, eller bare gi et solid, ryggsmerter uten støtte system for å holde hjulet stødig mens du arbeider.

Kjerneverktøyene som ventil

Kjerneverktøyene som ventilen kan utføre en rekke funksjoner. Før du fjerner dekk, er ventil kjernen verktøyet vridd til ventilen stammen. Dette gjør at luften rush av dekket med en høyere hastighet enn med en nøkkel, skrutrekker eller andre enkle verktøy som kan trykke ned valve's air kontroll pin.

Perle Breaker verktøyet

Når dekket er helt deflatert, må bead brytes. Perlen har dekket fast til hjulet rim leppe. Det er mange måter å gjøre dette, men perle breaker verktøyene fungerer raskt og effektivt, spesielt når perlen har blitt fast til leppe på grunn av mangelfullt vedlikehold. Perle breakers gir selv innflytelse i rommet mellom rim og dekk. Flytte perle breaker verktøy systematisk rundt kanten vil bryte perle, vanligvis med en smellende lyd.

Silikon smøremidler

Silikon smøremidler og kommersielle dekk smøremidler arbeide raskere og vare lenger enn såpe og vann. Etter perlen er brutt, er smøremiddel sprayet eller brukt rundt rim og dekk å tillate dekket til å gli over felgen å fjerne den.

Dekk jern

Dekk jern er laget i en rekke størrelser og former. Deres grunnleggende funksjon er å skli i mellom den motorsykkel felger og hjul å gi innflytelse for å trekke dekket av og rundt felg. Brekkjern kan også brukes til å fjerne dekk. Dekk jern med tynne, skje-formede hoder arbeidet best. Flere dekk jern må brukes til å gi dekket nok spillerom for å fjerne felgen.

Rim Savers

Rim sparere er herdet plast som er tilpasset metall felger når du endrer dekk. De beskytter felger fra skade som kan skyldes jerking krefter av dekk jern eller andre dekk fjerning verktøy.

Motorsykkel dekk veksler

Mens dyre, spesialiserte motorsykkel dekk skiftere er nyttig stå maskiner laget med de fleste av verktøyene sammen på et dekk endre å minimere tid og stress når du fjerner dekk. Disse maskinene har automatiserte og manuelle systemer.