Nnywellness.com

Olympus E500 instruksjoner


Olympus E500 instruksjoner

Olympiaden Evolt E-500 er en digital, enkelt-linsen refleks kameraet som kan styres i full manuell modus gir fotografen gratis kontrollen over bildet, eller "Auto"-modus, som lar kameraet gjøre mesteparten av arbeidet. Uansett, Olympus markedsfører E-500 som en lett-å-bruk digital kameraet som en amatør bruker kan skjerpe sine fotokunnskaper. Kameraet skudd 8-megapixel bilder og er kompatibel med Olympus' Four Thirds System objektiver.

Instruksjoner

• Forberede kameraet for skyting. Endre kameraet batteriet og sette den inn i batterirommet, funnet på undersiden av kamerahuset. Sett inn et minnekort i kortsporet, ligger i rommet på høyre side av kameraet. Knytte en Olympus-kompatible linse ved kø den røde merkene på objektivet og kamerahuset og deretter vri linsen med urviseren til den klikker på plass.

• Slå kameraet på med strømbryteren på kameraet.

• Slå "Modus" ring, også funnet på toppen av kameraet, til "Auto." I denne modusen velger kameraet automatisk beste lukkerhastighet og blenderåpning (mengden lys som kommer gjennom linsen) for gjeldende skyting forhold. Kameraet vil også delta flash, hvis det er nødvendig.

• Velg en av senen måter, for eksempel "Portrett" (merket med en kvinne hode), "Sport" (merket med omrisset av en løper) eller "Landskap" (merket med fjellene), hvis en av de beste passer typen bilde du tar. Dette optimaliserer kamerainnstillinger for den bestemt scenen. For flere alternativer, velg "Scene" og se på LCD-skjermen for å gjøre ditt valg.

• Se gjennom søkeren og ramme inn bildet. Hvis du bruker et zoomobjektiv, grip den ytre ringen av linsen protract og trekke linsen.

• Trykk lukkerknappen, funnet i øvre rett av kamerahuset, halvveis ned utløser autofokussystem fokusere bildet automatisk.

• Trykk lukkerknappen helt ned for å ta bildet.

• Se raskt til LCD-skjermen på baksiden av kameraet å forhåndsvise bildet.

• Bruke knappen "Avspilling", som finnes til venstre på LCD-skjermen og markert med en høyrepil, forhåndsvise alle bildene du har tatt. Bruk navigasjonsutstyr pilene på urskiven til høyre på skjermen til å navigere gjennom bildene. Trykk på "Avspilling"-knappen en gang for å forlate forhåndsvisningsmodus.

• Feste kameraet til en datamaskin ved hjelp av USB-ledningen laste ned bildefilene til datamaskinen. Eventuelt fjerne minnekortet og bruke en kortleser. Trykk minnekortet inn i riktig passform sporet på kortleseren og koble enheten til en datamaskin som bruker datamaskinens USB-port.

Tips og advarsler

  • Hvis dette er første gangen du bruker et digitalt SLR-kamera, start sakte. Bli vant til følelsen av kameraet med "Auto"-modus, så forgrener seg til scene måter. Snart vil du være klar til å prøve noen av de mer manuell funksjonene.