Nnywellness.com

Hva er den riktige måten å ha iPod Earbuds?


Hva er den riktige måten å ha iPod Earbuds?

IPod-øretelefoner leveres med hver ny iPod-enheten. Stil med i ørepluggene er noe endret de siste årene, men de er alle slitt på samme måte. Det er viktig å ha earbuds på riktig måte slik at du kan høre bra uten skade ørene eller hodetelefonene. Se i håndboken som fulgte med iPod hvis du har mer spesifikke spørsmål om ørepropper stilen.

Venstre og høyre

Se på utsiden av ørepropper for bokstaver "L" og "R." L betyr venstre og R betyr rett, og de går i ørene venstre og høyre, henholdsvis. Hvis bokstavene ha gnidd av, vender jo større del av øreproppen fremover.

Hvordan sette inn

Hold øreproppen med metallnett mot øret, og fronten av øreproppen slip kjøttfulle klaff som dekker dine ørekanalen. Bosette resten av øreproppen tilbake i øret og skyv forsiktig. Dette setter ikke langt i øret: de skal hvile like utenfor ørekanalen.

Riktig volum

Riktig bruk av earbuds bør fortsatt tillate deg å høre normal tale og andre høye lyder rundt deg. Hvis du ikke hører noe annet enn ørepropper, og du er på et offentlig sted, er volumet for høyt.

Ørepropper ledningene

Ørepropper ledningene skal komme fra ørepropper hvis de er satt inn riktig. De kan være vinklet frem litt. Hvis de er stikker rett frem, forsiktig vri øreproppen ned mot bakken.