Nnywellness.com

Canon Digital Rebel XT opplæringen


Canon Digital Rebel XT opplæringen

Akkurat som de andre Canon Digital Rebel modellene, er Canon Digital Rebel XT utformet slik at fotografer alle verktøyene de trenger for å lage imponerende bilder, i et kamera design som er enkel å bruke. Med hver ny modell av Digital Rebel Canon beholder en lignende fysiske oppsettet og menyer fra tidligere modeller. Ved å beholde et lignende oppsett fotografer kan være opp og skyte raskt. Kameraet har en rekke store forhåndsprogrammerte opptaksprogrammer. For å få mest ut av kameraet, bør fotografer også arbeide med den "Creative Zone" eksponeringen som blenderprioritet.

Instruksjoner

• Sette inn et fulladet batteri i bunnen av støpte grep på kameraet. Sett inn en tom compact flash minnekortet inn i siden av kameraet, nær og sikre døren. Slå kameraet på via skyvebryteren på kameraet.

• Velg "Aperture Priority" modus ved å slå eksponering modusbryteren ligger på toppen av kameraet å "AV." Trykk på ISO-knappen på baksiden av kameraet, og bruker kommandoen hjulet ligger like bak utløseren, justere ISO til 400.

• Sett blenderåpning til f5.6 ved å rotere hjulet kommandoen. Du kan vise blenderåpning ved ser gjennom søkeren, eller se på den øverste LCD (Liquid Crystal skjermen) på baksiden av kameraet.

• Hold kameraet til øyet, komponere et bilde og trykk utløseren halvveis ned. Dette vil gjøre kameraet fokus på emnet og sette Lukkerhastighet å matche blenderåpning innstilling du har valgt. Kontroller at lukkertid er 1/125 av et sekund. Denne hastigheten eller noe raskere er en god hastighet for håndholdt fotografering. Hvis lukkerhastighet er mindre enn 1/125, kan du vurdere å bruke et stativ eller hold kameraet veldig stille når du fotograferer.

• Trykk på utløseren resten av veien ned for å ta bildet.