Nnywellness.com

Hvordan lade et dødt batteri


Hvordan lade et dødt batteri

Det finnes en rekke batterier som spenner mellom de enkle AA og AAA batteriene som brukes i hverdagen fjernkontroller, leker og andre elementer til bilbatterier. Utover grunnleggende størrelse forskjeller er det forskjeller i type batterier tilgjengelig på markedet. Det finnes to hovedtyper: oppladbare batterier og batterier som ikke er oppladbare.

Instruksjoner

• Fjerne batteriene fra enheten. Nøyaktige metoder for fjerning vil variere på batteriene og enheten, men vanligvis enheten har en fane tatt av baksiden eller nederst og batteriene Skyv ut eller er trukket.

• Sett inn batteriene i laderen. Vanligvis den positive siden vender oppover og går til laderen på en lignende måte som setter batterier i en TV-fjernkontroll. Noen er multipurpose og kan lade flere typer batterier mens andre er utformet spesielt for en størrelse og type.

• Koble laderen til en stikkontakt. Plass aldri batterier til en plugget inn lader å unngå potensielle skader. Vente så lenge retninger av laderen foreslå for batteritypen. Den nøyaktige mengden tid vil variere avhengig av type batterier, størrelsen på batterier og laderen.

Tips og advarsler

  • For bilen og bilens batterier, la en profesjonell til å lade den eller kjøpe et nytt batteri.
  • Aldri prøve å lade opp et batteri som ikke er spesielt designet for lading. De ulike batterityper bestemmer om batteriet kan lade eller ikke.