Nnywellness.com

Er Ford Flex en Hybrid eller Crossover?


Er Ford Flex en Hybrid eller Crossover?

Ford Flex er en firedørs, seks eller sju-passasjer "crossover" kjøretøy som ble først solgt i 2009 modellår.

Hva er en Ford Flex?

Flex er klassifisert av Ford som en "crossover", som er den vanlige bilen basert kjøretøy med større innvendig plass og mer bakkeklaring enn sedan, men som ikke er utformet for å gå off-road som sport nyttekjøretøyer.

Er Flex en Hybrid?

Flex er ikke en hybrid. Det er tilgjengelig med to forskjellige bensinmotorer: en konvensjonell 3,5-liters V6 og en direkte-injeksjon twin-turbocharged V6.

Hvorfor Ford opprette Flex?

Flex er etterfølgeren til Freestyle og Taurus X overganger. Plattformen er opprinnelig basert på felles plattform for Ford/Volvo og deles med flere store Ford produkter, inkludert Taurus. Det har mer makt, en "retro" kroppen utseende og andre forbedringer over Freestyle og Taurus X.

Hvilke egenskaper har Flex?

Flex tilbyr tre rad sitteplasser, flat-folding seter, to sunroofs, traction kontroll med roll-stabilitet programmering, en rekke underholdning og navigasjon, firehjulsdrift, en selv-funksjon og en høy ytelse 355-hestekrefter motor, blant andre funksjoner.

Hvor mye koster det Flex?

Produsentens veiledende pris for Flex starter på rundt $28.000 og kan kjøre nær $50.000 for en fullastet begrenset modell.