Nnywellness.com

Hva biler brukte bremsesystemet oppstod?


Hva biler brukte bremsesystemet oppstod?

Albert H. Girling patentert bremsesystemet oppstod i 1925. Oppstod, også kjent som kaptein oppstod, brukes en kile/roller actuated trommelen brems for bremsesystemet oppstod. Bremsesystemet oppstod ble brukt for mange typer biler, inkludert racing biler og gatebiler. Noen aspekter av oppstod bremsesystemet er fortsatt brukes i dag. Oppstod solgt bremsesystemet oppstod patent til det nye Hudson selskapet i 1929. Joseph Lucas gruppen kjøpte produksjon selskapet i 1938 og deretter kjøpte patentet i 1943.

Nye Hudson selskapet

Den opprinnelige oppstod bremsesystemet ble brukt for de grunnleggende gatebiler fleste hatt i 1900. Ford, Rover, Austin og Riley alle brukt bremsesystemet oppstod når det ble kjøpt av nye Hudson selskapet.

Joseph Lucas gruppe

Produksjon av bremsesystemet oppstod gikk i en annen retning under kontroll av Joseph Lucas gruppen. Gruppen Joseph Lucas opphørte produksjonen av full bremsesystemer. I stedet Joseph Lucas gruppen begynte å lage bremseskiver oppstod for modernisert og prestasjonsorienterte biler. Et eksempel er 1958 triumf TR3 som ble den første produksjon bilen funksjonen standard bremser. Andre eksempler er 1952 super-ladet V16 BRM Grand Prix bilen og 1965 solstråle Tiger. Det har vært 12 biler siden 1959 å vinne VM Formel 1 verden med oppstod skivebremser.

Oppstod Colette

Det oppstod Colette er den mest vellykkede knyttneve type design caliper hittil. I 1974 gikk i caliper i produksjon i Europa og Japan. Det oppstod Colette caliper er omtalt på Renault og Lancia bilene laget i Europa. Låsen åpner og lukker er omtalt på Honda biler produsert i Japan.

Oppstod produktbruk i dag

Mange oppstod-produkter leveres på kommersielle, landbruket, off-road kjøretøyer, motorsykler, jernbane lokomotiver og biler. Oppstod produkter kan også kjøpes som en ettermarkedet oppgradering for mange biler.