Nnywellness.com

Hvordan du justerer en Jeep Wrangler topp


Hvordan du justerer en Jeep Wrangler topp

Wrangler Jeep er en populær kjøretøy, for bruk både på veien og off-road. En ting som alle Jeeps har felles er behovet for en topp i dårlig vær. Fordi de myke er installert og avinstallert ofte, være justering nødvendig fra tid til annen. Å vite den enkleste måten å justere en topp kan være veldig viktig, spesielt hvis du er på vei til plutselige dusj.

Instruksjoner

• Juster side og bak vinduene ved hjelp av glidelåser og plast stripen som passer i kuleholderen å justere vinduene, fjerne eller installere dem. Det er mulig at justere windows kan løse problemområder på Jeep myk toppen.

• Løft bakre hjørnene øverst Jeep å rette eller flate deler av baksiden som dekker. Forsiktig løfte hjørnene og deretter sette dem tilbake i beholde tog kan rette hele toppen, uten myke toppen trekke enten til høyre eller venstre.

• Gå til indre av Jeep og unsnap myk toppen fra rammen. Dette kan hjelpe rette de øvre delene av myk topp. Denne metoden er virkelig den siste utvei før fjerne hele toppen. Før re festes øverst i rammen, inspisere utsiden av Jeep Wranglers topp å sikre at alle justeringer er gjort.

• Utfør en siste inspeksjon av Jeep å forsikre alt som ble fjernet, som bakre hjørnene eller låses, er riktig satt tilbake på plass. Det kan være nødvendig å fjerne myk topp avhengig av justering problemer, for eksempel toppen buckling eller ikke klarer å få toppen inn foran kuleholderen på frontruten.

• Justere myk topp og se etter problemer hvis de måtte fjernes. Hvis det er kaldt ute, kan de være vanskelig å håndtere. Varmere dager eller flytte til et varmt område kan føre til toppen for å være mer smidig. Dette kan hjelpe glatte ut problemområder ved forsiktig strekke toppen og gjeninstallerer den atter. Husk å zip feste og plassere alle nedre kant øverst i beholde skinnene.

Tips og advarsler

  • Bruk lys smøring glidelåser som kan være fast, og pass på ikke å trekke på dem hvis de ikke flytte.
  • Trekke for hardt eller i en unaturlig stilling kan permanent skade på topp.
  • Unngå å bruke noen verktøy, når du gjør justeringer på myke toppen, for å hindre skade.