Nnywellness.com

Hvordan få AUX i en Honda Accord


Hvordan få AUX i en Honda Accord

En ekstra kabeltilkobling ("AUX" for kort) er en inndataalternativet som er tilgjengelig på de fleste nye bilstereo systems. Inndataene kan du muligheten til å hekte utenfor lyd-utstyr, som MP3-spillere, direkte til stereoanlegget. Hvis du eier eller leie en Honda Accord og stereo ikke har en AUX-tilkobling, har du muligheten til å hekte en AUX inngang via enten CD eller kassettspiller.

Instruksjoner

• Sett inn båndet kortet i kassettspilleren for Honda Accord. Dette er formet som et bånd med en kabel ut ene enden av enheten. Du kabelen skyve ut kassettspilleren når du setter det inn. Hvis du har en CD-spiller, setter du inn kortet CD i stasjonen for Honda Accord. Dette fungerer på en lignende måte som en kassett-adapter CD kortet er en sirkulær plate med en kabel ut toppen av den. Kabelen må stikker ut foran på CD-spilleren.

• Plugg kabelen tom kassett eller CD-stasjon til hodetelefonkontakten på MP3-spilleren eller andre enheter du koblet til Honda Accord stereo.

• Slå på bilen og tilkoblet MP3 utstyr. Velg alternativet "CD" eller "Tape" og trykk "Spille" på tilkoblet utstyr. Lyden fra MP3-spilleren (eller annet tilkoblet utstyr) nå begynner å spille over lydanlegget Honda Accord.