Nnywellness.com

Hvordan å oppnå CDL tillatelse


Hvordan å oppnå CDL tillatelse

Kommersielle drivere må ha en kommersiell førerkort (CDL) og oppfylle andre krav til å lovlig operere nyttekjøretøy. De som søker å kjøre for en levende må få CDL tillatelse før trening på kommersielle kjøretøy. Personer som søker tillatelse må vise kjøring og sikkerhet kunnskap og oppfylle visse fysiske krav. De som kvalifiserer kan oppnå CDL tillatelse og start treningen å starte en karriere i kommersielle kjøring.

Instruksjoner

• Gå til den lokale avdelingen av motorvogner eller andre kontor som utsteder lisenser og kjøring tillater. Be om en CDL studie manuell og program. Innhente tillatelse CDL krever mer omfattende testing enn en vanlig lisens. Eksamen omfatter testing på emner som farlige materialer og air bremser. Se håndboken til staten-studie for alle emner. Kontrollere hvilke typer personlig identifikasjon kreves av det lokale kontoret for å få en CDL tillatelse.

• Lære materialet i studien håndboken før du prøver å ta testen. Ikke hoppe over noen av temaene. Testeren som søker å få CDL tillatelse må passere hver del av testen.

• Last ned "Legeundersøkelse Report" og "Federal Motor Carrier (DOT) fysisk kort." Bekreft med det lokale kontoret om flere statlige medisinske skjemaer. Last ned avkall instruksjonene også. Federal Department of Transportation krever CDL legeundersøkelse og godkjenning fra en lege å operere nyttekjøretøy.

• Planlegge en eksamen med en lege og ta eksamen. Kontroller at legen fyller ut og underskriver begge skjemaene. De som ikke får godkjenning bør bruke avkall instruksjonene for å oppnå CDL fraskrivelse.

• Velg et tidspunkt å gå tilbake og ta testen. Ta medisinske skjemaer og identifikasjon kreves av staten. Ta et personnummer kort å møte føderale krav. De mangler den originale kortet bør søke om et erstatningskort personnummer på nærmeste kontoret til Social Security Administration. Ta noen korrigerende linser for visjon testen. Presentere gebyrer etter bestått testen for å motta CDL tillatelsen.

Tips og advarsler

  • Vurdere å gjøre online praksis eksamener å forberede CDL testen. Bruk de samme begrensninger som den virkelige testen praksis etterbehandling testen tid.
  • Sjekk med det lokale kontoret til DMV for aldersgrense. Kjøring interstate kan kreve søkeren å oppnå 21 år.
  • Ikke Kjør alene uten en full CDL lisensen. Tillatelse kan praksis bare under oppsyn av CDL lisens.