Nnywellness.com

Hvordan du installerer en ny styring Rack i en Dodge Durango


Dodge Durango erstattet Ramcharger i 1998 som en mellomstore SUV for nordamerikanske markeder. Opprinnelig basert på Dodge Dakota, redesignet Dodge modellen i 2004. Som med alle high-hjulet base kjøretøy er styring viktig. Hvis du kjører en 2004 eller senere og må erstatte styringen rack, kan du installere en ny med følgende fremgangsmåte.

Instruksjoner

• Kontroller at problemene er feil av rack og pinion utstyret. Ujevn eller ubalanserte dekk, en ubalansert fronten og problemer med servostyring kontrollene kan føre til lignende symptomer.

• Hevert styringen væsken, Lås rattet og koble batteriet kabler. Heve fronten og sikre støtte er sikker før du fjerner forhjulene.

• Skille tie rod endene fra styrespindlene og fjerne styring rack knipe bolten. Trekk Styringsutstyr kobling bort og slå utstyret full til høyre. Koble styringen linjene og koble den foran crossmember. Skru den monteringsmutterne, bolter og skiver og kast muttere og bolter.

• Vipp utstyret frem litt før det er klart og flytte til høyre. For å fjerne det helt, Skråstill nedover og til venstre. Kontroller foringer for skade eller overdreven slitasje og ren styringen knoke smalner og tie rod pigger. Bruk nye bolter og muttere mutter for å knytte den nye rack-montering og dreiemoment til 190 foten pounds.

• Koble servostyring linjene sørge for å stramme trykkluftslangen 28 fots pounds og retur slangen til 48 foten pounds. Slip aksel coupler på plass og fest med en ny bolt strammet 36 foten pounds. Koble slips stenger endene og slåsshansker med nøtter strammet 55 foten pounds. Erstatte den fremre crossmember styringsgruppen systemet er klar til å gå.

• Montere forhjulene og lavere front end. Koble batteriledningene, låse opp foran og fylle servostyring væske. Justere tå for å justere frontdelen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en 3,7 eller 4,7-liters motor, må du også fjerne eksos Y-rør.