Nnywellness.com

Strøm døren lås installasjon 1


Installere sentrallås er ikke en enkel oppgave. Etter grunnleggende instruksjoner og planlegger trekk forhånd, sikrer stabil og skade-free tilkoblinger, kan gjøre søke langt fra skremmende.

Instruksjoner

• Utføre innledende planleggingen. Installere makt låser er ikke en enkel oppgave, så utforme saker forhånd er viktig. Det er viktig å forstå hvor komponentene blir lagt ut i bilen. Montering av modulen strøm lås gjøres når lavere driver sidepanelet er tatt av, og en beliggenhet i området må være besluttet, avhengig av strukturen av individuelle. Også med dørpanelet fjernet, må montering stedet for aktuator befinne seg.

• Montere viktigste modulen. Kontroller at plasseringen du valgte for viktigste modulen er i et trygt område, som dette går hele makt Lås enheten og det ikke skades eller utsettes for vannskade. Faktiske montering av enheten kan oppnås enten av strapping den til en sele i nærheten dashbordet eller annen støtte i nærheten som anses stabil og solid, som brannmuren.

• Wire komponenter og feste ledningsnettet. Mens ledningsnett selv er forberedt, må aktuator kjøres gjennom den. Det er to fem wire grupper å håndtere og kortere enn disse sidene bør være løkker gjennom førerens dør, mens lengre angi settet passerer gjennom dashbordet og til slutt inn passasjer døren. Hvis du eier en sedan i motsetning til en sportsbil, gå de andre to settene med ledninger tilbake til bakdøren støvlene. Ledningene går til slutt til området aktuatoren er plassert i.

• Koble den siste fire ledninger. Dette er de fire ledningene som gjenstår når ledninger sele ledninger er koblet ovenfor. Det er brun, rød, hvit, rød og svart ledninger, med rød og svart som makt og bakken fører, og det hvit og brun fungerer som keyless oppføring innganger. Brun og hvit ledninger fest tydelig keyless oppføring innganger, per betegnelsen. Svarte ledningen går til kabinettet bakken, mens røde går til 12Volts konstant.

• Montere aktuator. Det er to hovedmåter å utføre denne operasjonen-direkte eller indirekte. Det er mulig å direkte legge aktuatoren til døren huden eller indirekte montere den en døren strap, som igjen er koblet til huden. Når dette er oppnådd, finne metall stang apparatet som skal tas med generisk makt lås kit og feste det pr. instruksjonene for din personlige makt lås satt, og også sørge for at den justeres med låse/låse opp mekanismen i døren. Koble deretter aktuator stangen til døren stangen, og da strammet, dette må samsvare med posisjonen til døren lås.

• Fest aktuator ledningene til sele fargene akkurat, matchende hver farge til sine tilsvarende.