Nnywellness.com

8 HP Briggs og Stratton spesifikasjoner


8 HP Briggs og Stratton spesifikasjoner

Briggs og Stratton er en produsent av små motorer for kommersielle og boligbygging bruk i utendørs makt utstyr som gressklippere, traktorer, munter makuleringsmaskiner og Tømmerkløyvere. Briggs og Stratton selskapet har produsert en rekke ulike serier med motorer i en rekke hestekrefter størrelser og aksel konfigurasjoner. En av deres nyeste modeller, fra 2010, er Intek serien av motorer, som er tilgjengelige i en rekke ulike horsepowers. Intek serien kommer i horisontal og vertikal aksel motorer - loddrett sjakter brukes vanligvis for plen traktorer, mens vannrett aksel motorer brukes ofte til snø throwers eller munter makuleringsmaskiner og andre typer utstyr.

Hestekrefter

Maksimum rangerte hestekrefter av Briggs og Stratton 8 hestekrefter motoren er åtte hestekrefter; men anbefalt maksimal hestekrefter av denne motoren er bare ca 6,5 hestekrefter. Dette representerer forskjell hvor liten motor hestekrefter er vurdert uten belastning versus vurdering under driftsforhold og Last. Briggs og Stratton Intek 8 hestekrefter motoren har en maksimal styrt topp omdreininger per minutt vurdering av 3600, så motoren ikke over revved eller overkjørt av operatøren siden det er mekanisk styrt.

Bar slag og mekanisk spesifikasjoner

Briggs og Stratton 8 hestekrefter motoren er en enkel sylinder, L-hode stilen motor med en støpejern ermet fôr aluminium sylinder bar område for maksimal motoren levetid. Motoren har en bar på 3.12 tommer og et slag eller maksimal bevegelse av stempelet, 2.43 inches. Forskyvning av denne motoren er 18.6 kubikk tommer eller 305 kubikk centimeter. Den har en intern oljepannen som inneholder 28 unser motorolje. I tillegg til disse spesifikasjoner Intek 8 hestekrefter har en overhead ventilsystem for kjøligere drift og reduserte utslipp, samt en to års kommersiell garanti på alle mekaniske deler av motoren.

Horisontal eller vertikal aksel

Briggs og Stratton 8 hestekrefter motoren er tilgjengelig med enten en horisontal eller vertikal aksel med standard montering bolt steder kastet inn motoren slik at den kan monteres på en rekke forskjellige utstyr som bruker standard monteringshullene. Selve motoren er støpt aluminium, noe som gjør det lett, men siden sylinderen er foret med støpejern, har lang levetid.