Nnywellness.com

Hvordan justere & stille klokken i en Oldsmobile silhuett Van


Siste Oldsmobile silhuett modellen ble solgt i 2004, og General Motors avviklet Oldsmobile merket etter at. Silhouette delt meste av delene med de Pontiac Montana og Chevrolet Venture minibusser. Silhouette var tilgjengelig med et utvalg av radioer, men prosessen for å angi van's radio stueklokke er den samme i hver av dem.

Instruksjoner

• Finn "M" og "H" knappene på den nedre kanten av Silhuettens radio. Ifølge eierens håndboken, disse knappene er merket "MN" og "HR" på enkelte modeller. "M" eller "MN" står for "Minute." "T" eller "HR" står for "Time." Start Silhuettens motoren.

• Trykk og hold enten "H" eller "HR"-knappen. Hvor Time skal begynne å fremme. Fortsett å holde knappen inntil Silhuettens time innstillingen er riktig. Radio klokken skiller mellom "AM" og "PM". Merk symbolet ved siden av tid til å sikre at du har det satt riktig. Det går gjennom begge innstillingene.

• Trykk og hold "M" eller "MN," avhengig av modell. Fortsett å holde det til minutt viser riktig tid. Deaktivere nøkkelen avslutte klokkemodus.