Nnywellness.com

Forskjeller i Minolta kameraer


Forskjeller i Minolta kameraer

Minolta stoppet produksjon kameraer i 2006 som et resultat av en fusjon med Kodak. Det er derfor ingen Minolta kameraer nyere enn denne datoen. Men vil en person som ser en Minolta kameraet sannsynligvis finne at finnes både film og digitale, fortsatt tilgjengelig på annenhåndsmarkedet.

Filmkameraer

Det var et bredt spekter av Minolta filmkameraer produsert i årene frem til selskapets exit fra kameraet business, og mange av disse kameraene kan fremdeles kjøpes. Vectis Weathermatic var den fakturerte som "Verdens første undervanns autofokus og Zoom" kamera. I tillegg produsert Minolta en rekke 35mm Kompaktkameraer under navnet "Zoom". En rekke Maxxum 35mm SLR kameraer var også tilbys. Forhandlere kan fortsatt ha ulike modeller av Minolta filmkameraer på lager.

Ikke - SLR digitale kameraer

Minolta produsert en rekke digitale kameraer markedsført under banneret "Di". Eksempler inkludert DiMage X, et 2 megapixel fremdeles kameraet dugelig av tar 30 sekunder video. DiMage S304 var et 3 megapikselkamera med en 4 x optisk zoom. Typen 5 og typen 7 kameraer ble bygget på en kropp som ligner et speilreflekskamera. Typen 5 var en 3.34 megapixel modell, mens den typen 7 tilbudt 5,24 megapikslers oppløsning.

5D

Maxxum 5D var en av to digitale speilreflekskameraer produsert av Minolta. Det ble kalt Maxxum 5 D i Nord-Amerika og Dyna 5D i andre deler av verden. 5D gitt 6.1 megapiksler oppløsning. Den inneholdt anti-riste teknologien for å eliminere dimme. Det brukes et autofokussystem med ni poeng for å kalibrere fokus. Auto-exposure bracketing tillatt kameraet å skyte tre identiske bilder (en på en lavere eksponering enn det første bildet), og en på en høyere eksponering for å kompensere for vanskelige lysforhold.

7D

Maxxum 7D hadde mange av de samme spesifikasjonene og funksjonene som Maxxum 5D, men med flere funksjoner lagt til blandingen. Maxxum 7D het Dynax 7D overalt, men i Nord-Amerika. Fullpakket med grunnleggende funksjoner som anti-riste teknologien og 9-punkts fokus, var 7 D en 6.1-megapixel kameraet. 7D tilbys et bredt utvalg av ISO-innstillinger, spenner 100-3200, eller den kan settes til auto.