Nnywellness.com

Forskjeller i gamle og nye Apple iPod Touch


Du må identifisere hvilken versjon av iPod touch hvis du prøver å installere et bestemt program eller hvis du vil kjøpe tilbehør for enheten. Mens hver generasjon iPod touch ligner på tidligere generasjoner, er det mindre forskjeller som skiller hver generasjon fra andre modeller. Noen av disse forskjellene er åpenbare eksterne egenskaper, mens andre er mer subtile og krever nærmere undersøkelse.

Instruksjoner

• Se på høyre side av iPod touch. Hvis det er ingen volumkontroll, er det en første generasjon iPod touch. I tillegg har første generasjon iPod touch-enheter en flat tilbake, mens senere modeller avrundes.

• Snu iPod touch slik at skjermen er vendt fra deg, og deretter finne modellnummeret på bunnen av enheten. Andre generasjon modell er A1288 og tredje generasjon modellnummeret er A1318.

• Sjekk toppen fremre delen av enheten for et lite kamera hull. Hvis kameraet hull, er det en fjerde generasjon iPod touch, som er den eneste modellen med denne funksjonen.

• En sang på iPod touch, fjerne alle tilkoblede hodetelefoner og slå deretter volumet oppover. Hvis du hører ingen lyd, så er det en første generasjon iPod touch, som denne modellen ikke har eksterne høyttalere.

Tips og advarsler

  • Hvis du kjøper en brukt eller gamle iPod touch for et bestemt formål, for eksempel videochat, er det viktig å først finne ut hvilken iPod touch modell du kjøper, tidlige modeller er utføre enkelte oppgaver.