Nnywellness.com

Hvor å fjerne Rust fra bilen maling


Hvor å fjerne Rust fra bilen maling

En rust flekk på bilen kan avlede oppmerksomheten fra utseendet og omfattende skade. Det som startet som en kosmetisk problem kan slå til en strukturell. I tid, kan rust spiser gjennom maling og metall, forårsaker stykker av bilen til å falle av. Usikre, taggete flekker forblir venstre bak, presenterer en sikkerhetsfare og truende bilens strukturelle integritet. Rust skader kan også gjøre en bil vanskelig å selge.

Instruksjoner

• Bruke en elektrisk slipemaskin håndholdt med en 150 strø sliping hjulet for å fjerne rust fra bilen. Dette vil nivå rustne området med overflaten rundt.

• Fjern 150 strø sliping hjul fra den elektriske håndholdte jeksel og feste et metall hjul. Langsomt bruke metall hjul til rustne området for å fjerne rust fra bilen. Denne prosessen bør også fjerne dings og bulker fra området. Slå av vinkelsliperen og tørke ned området med en ren klut.

• Bruke en 150 strø sandpapir til sand området for hånd. Fortsette sliping til tidligere rustne overflaten er helt glatt. Når du er ferdig skal sliping du kunne lukke øynene, kjører fingrene over pusset området og ikke føle noen forskjell mellom det og resten av bilen.

• Reparer gjenværende bulker eller feil med auto body filler, som du kan kjøpe på de fleste auto deler butikker. Gi kroppen fyllstoff for tørr overnatting og sand det med 150 korns slipepapir til det er glatt og helt på overflaten området.

• Merk av for området du vil male med blå malerens tape. Påfør et tynt lag av auto primer maling til det berørte området. Du kan kjøpe primer maling fra de fleste auto deler butikker. Tillate det første laget tørke i 10-15 minutter. Bruke tre mer tynne lag med primer maling. At primer malingen tørke over natten.

• Bruke tre tynne lag av bilen maling på samme måte som primer. Fjern båndet og at malingen tørke helt over natten.

• Voks området du bare malt som beskyttelse mot fremtidige rust skader.