Nnywellness.com

Hva er Roku Netflix?


Netflix er en av de ledende film abonnementstjenester i verden i dag, hovedsakelig på grunn av filmen streaming-tjeneste som gir kundene. Du får tilgang til streaming gjennom mange forskjellige verktøy, hvorav ett er Roku spilleren. Roku tilbyr en boks som lar deg streame alle Netflix online innhold.

Hva er Roku?

Roku streaming spilleren er en enhet som du kan koble til TVen slik at du kan streame Netflix filmer. Enheten er svært små og det bare kobles direkte til TV. Den kan streame filmer via en trådløs internettforbindelse med innebygd Wi-Fi-tilkobling. Hvis du ikke har Wi-Fi, kan du også koble en kabelforbindelse på baksiden av Roku streaming spiller og se Netflix innhold.

Definere

Definere Roku streaming spiller enkelt veldig og kan gjøres innen fem minutter i de fleste tilfeller. Roku spilleren vil komme med en kabel som kobler til TVEN. Ta denne kabelen, koble den til baksiden av Roku spilleren og deretter koble den til baksiden av TVen også. (Kabelen vil dele i gul, hvit og rød ledninger på slutten. Koble disse trådene i matchende farge A / V-uttak på baksiden av TVen.) Du vil også måtte Koble strømledningen som følger med den Roku spilleren på baksiden av spilleren og til et strømuttak. Fra dette punktet, kan du bruke Roku ekstern for å konfigurere Wi-Fi-tilkoblingen. Hvis du ikke har Wi-Fi, kan du bare koble en Ethernet-ledningen på baksiden av enheten.

Streaming Netflix

For å gjøre Roku streaming enheten fungerer, må du også et Netflix-abonnement. Netflix abonnement vil gi deg muligheten til å streame filmer og TV viser fra online Netflix biblioteket. Du kan velge mellom tusenvis av alternativene. Med din Roku ekstern, kan du skrive inn navnet på et program eller en film og finne ut om Netflix tilbyr det. Du kan kjøpe bare en streaming plan fra Netflix eller en plan som tilbyr en kombinasjon av leverte DVD og streaming.

Annet innhold

Når du får en Roku spilleren kobles til TVEN, kan du også se andre innholdet dessuten hva som tilbys fra Netflix. Du kan også koble til live-innhold som tilbys gjennom alternativene Roku kanalen. Du kan for eksempel se Roku Newscaster kanalen og få de siste nyhetene fra alle kilder du stoler på. Du kan selv se direkte sportssendinger gjennom abonnementer som NBA Liganavn Pass, UFC og NHL Gamecenter Live.