Nnywellness.com

Om BMW SUV


Om BMW SUV

Navnet BMW er forkortelse for Bayerische Motoren Werke, som oversettes til engelsk som bayerske Motor Works. Som et selskap, er BMW kjent for å skape topp-end ytelse biler av forskjellige typer. En av typene som har nylig produsert er sport utility vehicle (SUV). BMW SUVer varierer i visse måter fra andre SUVer, skjønt, og det bærer bemerker at selskapet ikke bruker begrepet "SUV" når beskriver sine egne produkter.

Identifikasjon

For å beskrive produktene at mange vil kalle SUVer, bruker BMW i stedet begrepet sport aktivitet kjøretøy (SAV). Sannheten er imidlertid at BMW SUV er faktisk kryssover kjøretøy. De er ikke SUVer, men de ikke også tradisjonelle biler. I stedet kombinerer de elementer av begge typer i et nytt produkt som forsøker å tilby alle fordelene med en SUV samtidig tilby fordelene av en bil.

Typer

Det finnes 3 separate crossover SUV tilbys av BMW. Den første typen, BMW X 3, er basert på BMW 3-serie bilene. X 3 har en 260 hk, 3,0 liters motor og en front-motor bilen med firehjulsdrift. Neste er BMW X 5. X 5 er en litt stor kjøretøy og er tilgjengelig med flere forskjellige motortyper, den laveste tilbyr 225 hk og high-end modellen tilbyr 350 hk. X 5 er basert på BMW 5-serie bilene og leveres som standard med firehjulsdrift. Siste BMW crossover SUV er X 6. X 6 er en annen mellomstore crossover og tilbyr også annen motor konfigurasjoner. Avhengig av motoren en X 6 kan generere hvor som helst mellom 235 og 406 hp. leveres firehjulstrekk som standard på alle modeller av den. X 6 er det nyeste X-serien tilbudet fra selskapet.

Størrelse

Som SUV er alle X-serien biler fra BMW betydelig mindre enn tradisjonelle SUVer. De pleier å være kortere og mindre omfattende enn SUVer, men lengre og bredere enn fleste biler. I lasterom tilbyr BMW X-serien biler nesten like mye plass som en tradisjonell SUV, inkludert mye mer plass enn en vanlig bil.

Historie

For de aller fleste av sin historie tilbyr BMW ikke en type kjøretøy som ligner en SUV. Selv om selskapet fikk sin opprinnelige start som maker av fly motorer, har det hovedsakelig tilbudt biler og motorsykler som sin viktigste produserte varer siden slutten av andre VERDENSKRIG. På 1990-tallet, men besluttet BMW å prøve sin hånd på konkurrerer med den bilen selskaper som selger SUV. Selskapet utviklet X 5 og befridd den å offentligheten i 1999. X 5 ble godt mottatt og så populær at BMW besluttet å løslate en mindre versjon å konkurrere med små SUV. Dermed X 3 ble født og treffe markedet i 2003. Siste manifestasjonen, en mer ren ytelse modellen kjent som X 6, ble utgitt i 2008.

Betraktninger

Dessverre være kostnadene ved en av BMW crossover SUV uoverkommelige for noen mennesker. Selv low-end modell, X 3, har en opprinnelig pris på $38,600. X 5 har en MSRP av $47,100 til $55,800, avhengig av motoren modell som er valgt. X 6, som er det costliest kjøretøyene X-serien, har en base pris av $52,500 til $63.000, igjen avhengig av motoren modell.