Nnywellness.com

Hvordan sette en MP3-spiller på en PC


Hvordan sette en MP3-spiller på en PC

Når du kjøper en ny MP3-spiller, er en av de første tingene du må konfigurere den og installere musikk. Definere en MP3-spiller på en PC for å kopiere musikk fra datamaskinen til MP3-spilleren. Når du konfigurerer spilleren til datamaskinen, din computer ville anerkjenne det og kan du raskt administrere musikkbiblioteket på din personlig hørlig spilleren.

Instruksjoner

• Sjekk musikkbiblioteket på din PC for å se hvilken informasjon vil bli inkludert i filnavnene musikk for nye MP3-spilleren. For best resultat, bør MP3-musikkfiler du vil overføre til en MP3-spiller ikke navnet på albumet eller musiker som en del av filnavnet fordi denne ekstra informasjon ikke vil vises riktig på MP3-spilleren. Åpne kategorien "Options" og sjekk "Rippe musikk" tab. falle i staver knappen "Filnavn" og sette en hake til venstre for "Spornummer" og "Song tittelen" bare.

• Sjekk arkiv formatter av musikken du ripper i musikkbiblioteket. Hvis du angir mediene administrere programvare for å rippe musikk i MP3-format, vil musikken være kompatibel med de fleste MP3-spillere. Åpner kategorien "Options" og se "Rippe musikk" igjen. Se under "Rip innstillinger" og klikk på dropdown-menyen under Format. Velg "MP3."

• Aktivere MP3-spilleren, og koble MP3-spilleren til PCen med USB-kabelen. Vent mens PC gjenkjenner MP3-spilleren. PCen vil automatisk installere enhetsdrivere, om nødvendig. Velg "Autokjør" å synkronisere MP3-spilleren til datamaskinen.

• Åpne mediebiblioteket og velg musikken du vil overføre MP3-spilleren. Velge "Sync" og du vil se MP3-spilleren vises over et tomt felt. Dra musikken du ønsker å overføre til din MP3-spiller til denne tomme felt. Når du legger til musikk, datamaskinen holde orden på hvor mye minneplass du har igjen på MP3-spilleren.

• Trykk "Sync" for å overføre musikken. Se synkronisering fremgang som musikk overføringene. Se etter en melding råder deg når synkroniseringen er fullført og du kan da trygt koble MP3-spilleren.