Nnywellness.com

Hvordan endre bremser på en Toyota Tacoma


Hvordan endre bremser på en Toyota Tacoma

Endre bremsene er trolig en av de enkleste tingene å gjøre på de fleste biler. Jeg vil nesten si endre olje er vanskeligere, men det avhenger av bilen, men på en Tacoma som du vil se, endring ut bremseklossene er noe mest semi hendig folk kan gjøre i en time i oppkjørselen sin.

Instruksjoner

Samle alle verktøy og deler

• Sette på parkeringsbremsen på og sette bilen til utstyr hvis det er en manuell girkasse eller parken Hvis automatisk. Chock hjul med en murstein på begge sider av en av de bakerste hjulene for godt mål.

Jack bilen og bruke 21mm socket for å fjerne lugs. Snu det lug vanskelige problemer en 1/4 slå mens hjulet er fortsatt på bakken kan hjelpe når løsne veldig stramt bolter.

Få din 17mm kontakt og se bak caliper etter to 17mm skruene. Det er noen andre bolter tilbake dit, men fjerne bare den 17mm seg. Når de fjernes trekk på caliper og støtte tykkelse på noe (jeg brukte litt ved) i stedet for slik det Dingle fra brems slangen.

Bildet i dette trinnet viser deler vi vil være manipulere endre bremsene. A = endene av bremsekloss oppbevaring klippet B = midten av bremsekloss oppbevaring klippet C = bremsekloss beholde stenger D = Caliper stempler E = bremseklosser F = Anti hvin plate. Se på dette bildet for neste flere trinn

• Fjern oppbevaring klippet ved å løfte opp endene og få dem gratis og bruke skrujern til å presse midt delen av utklippet. Når det er gratis satt den til side.

Med PIN-koden du kan nå fjerne stenger som holder bremsene i. Legg merke til hvor lite brems indikatorene er samt anti-hvin platen og sette dem tilbake i samme måte. (Indikatorene er påpekt i bildet).

Med alle brikkene fjernet, er neste trinn å komprimere caliper stempler. Jeg brukte en liten C-klemme, men gjerne bruk det som fungerer best for deg.

Installere bitene i trinn 5, selvsagt erstatte gamle pads med den nye. Når du installerer pinnene vil du måtte vri dem med en tang til få det lille hullet linje opp med oppbevaring klippet.

• Skyv caliper tilbake på rotoren og installere og to boltene. Spray rotorene med ren brems (brems Kleen) å feilfri av noen fett eller bremsestøv (valgfritt). Installer hjulet, la ned lastebilen fra jack og fjern hjulet parkeringsklosser.

• Pumpe opp bremsene før du sette henne i gear og ta henne for en prøvekjøring. Kjøre sakte først og traff bremser, så få litt rask og hard brems. Så ta en tur og Kjøp deg noe pent med alle pengene du lagret!