Nnywellness.com

Hvordan fikse riper i krom støtfangere


Hvordan fikse riper i krom støtfangere

Krom støtfangere har vært brukt på biler og lastebiler i år og er spesielt utbredt på klassiske og klassiske biler. På grunn av deres sårbare sted i ekstremiteter av et kjøretøy, kan de bli ødelagt lett fra stein og rusk kastet opp fra veien. Ofte utvikle krom støtfangere små riper. Disse kan fjernes med litt innsats og høyre rekvisita.

Instruksjoner

• Vask støtfanger med en mild renere som rett vaskemiddel. Skyll av støtfanger med slange og tørk den godt med en ren, tørr, lofri håndkle.

• Polsk støtfanger med høy kvalitet krom polsk som typen som mødre gjør (se ressurser). Påfør en liten mengde av polske å en mikro-fiber håndkle og tørk på krom. Jobbe polske i scratch og deretter buff polsk ut.

• Avslutte scratch med de fineste karakteren av stålull. Våt støtfanger med vann for å unngå sløver overflaten mens du bruker stålull. En liten mengde av polske gjelder stålull og deretter arbeide det inn i riper, forsiktig polering fortløpende. Kontroller at overflaten våt for å unngå riper å chrome.

• Skyll støtfangeren av grundig med vann og tørk den med en ren, tørr, mikro-fiber håndkle.

Tips og advarsler

  • Før du bruker stålull og polsk, testområde en iøynefallende først for å sikre at det ikke skade overflaten.
  • Det bør bemerkes at selv om små riper i krom støtfangere kan være polert ut med noen chrome polsk, på grunn av hard natur krom plating det er umulig å fjerne større, dype riper, spesielt hvis de går gjennom krom og metall av støtfanger. Hvis riper ikke buff ut polske, må støtfangeren være re forkrommede av en profesjonell plating butikk.