Nnywellness.com

Hvordan du kan fange en samtale på en PC


Hvordan du kan fange en samtale på en PC

Catch-en-oppringing er en enhet som lar deg svare telefonen via Internett. Du kan koble enheten til datamaskinen og telefonen. Du må skaffe samtaleventing funksjonen fra tjenesteleverandøren, for at enheten fungerer som annonseres. Hvis du mottar en samtale mens du er på Internett, telefonselskapet blinker en indikator på skjermen og gir deg valget mellom imot samtalen eller ignorerer den.

Instruksjoner

• Koble Catch-en-oppringing enheten til et strømuttak og koble den andre enden av ledningen inn i sporet på enheten merket "PWR 9-12V DC." Vent til lyset foran på enheten vises. Dette indikerer at enheten er klar til å brukes.

• Koble telefonledningen til kontakten på baksiden av datamaskinen og koble den andre enden til modemporten Catch-en-oppringing. Dette er den eneste tilkoblingen du trenger fra datamaskinen til fange en oppringing enheten.

• Plugg en telefonledning til kontakten merket "Telefon" på enheten. Også koble veggen jack porten i "Innlinje" pluggen på Catch-en-oppringing.

• Aktivere funksjonen "Samtale venter". Gå til datamaskinen og klikk på "Start"-ikonet. Velg "Kontrollpanel" og klikk "Nettverk og Internett-tilkoblinger." Klikk "Rediger" og uncheck boksen for "For å deaktivere ventefunksjonen." Også uncheck boksen "* 70."

• Svare telefonen når det ringer. Telefonen vil deaktivere Internett slik at du kan svare på anropet hvis du godta anropet. Når du er på Internett, angir en pop-up-boksen du at en samtale kommer inn.