Nnywellness.com

Hvordan å blande Bias & dekk


Hvordan å blande Bias & dekk

Radialdekk ble utviklet og patentert av Michelin dekk i 1946. De er langt bedre enn bias-ply dekk i nesten alle måter: de er tryggere, longer langvarige og utkonkurrere bias design i nesten alle aspekter. Det er noen bruker for bias - ply dekk, spesielt når de er strengt konstruert. Programmet er vanligvis begrenset til trailere eller lette lastebiler der sideveggen flex er ikke ønskelig, spesielt ved høy belastning.

Instruksjoner

• Skinne en lommelykt på sideveggen hver dekk og merk størrelsen. Hvis det er en R i noen av bokstavene, er dekket en radial. For eksempel P 155 70 R 15 er en radial dekk. "P" betyr dekk er oppgitt i millimeter. "155" millimeter er bredden på dekk. "70" er forholdet mellom høyde og bredde. "R" er radial "15" er rim. I dette tilfellet, men rim størrelsen er i tommer fordi hjul er produsert og solgt i konfigurasjonen for det amerikanske markedet. En bias-ply dekk har lignende informasjon, men R utelates.

• Jack opp bilen og installere jack står under rammen. Kontroller at bilen er sikre, og bestemme antall nyttig bias - ply dekk og dekk som er tilgjengelige. Tallet kan ikke være ujevn. Installerer tre dekk, for eksempel er farlig når kombinert med en bias - ply dekk. Blande to bias med to dekk er akseptabelt, så lenge de er parret to foran og to bak. Det anbefales også å montere Radialdekk foran.

• Installere dekk på bilen i en akseptabel måte. Installere radial dekk foran hvis deres slitebanen er overlegen til bias - ply dekk. Hvis bias dekkene har langt bedre trå, montere dem på forsiden. Jack opp bilen, fjerne jack står og lavere bilen.

Tips og advarsler

  • Blande disse dekkene vil forringe håndtering av kjøretøyet. Det bør vurderes en akseptabel, midlertidig løsning på en nødsituasjon problem.