Nnywellness.com

Hvordan fjerne bensintanken fra en 2003 Chevy Cavalier


Hvordan fjerne bensintanken fra en 2003 Chevy Cavalier

Chevrolet Cavalier ble først introdusert i 1982. 2003 Chevrolet Cavalier kom utstyrt med en 2.2-liters innebygd firesylindret motor, produsere 140 hestekrefter. Chevrolet kobolt erstattet Cavalier etter 2005. Drivstofftanken på 2003 Cavalier fjernes vanligvis på grunn av tanken skade eller i-tank drivstoffpumpe. Drivstofftanken bør være mer enn halvfull når du forsøker å fjerne eller installere tank eller det blir svært vanskelig å løfte og manøvrere.

Instruksjoner

Fjerning

• Løft opp bak på Cavalier med en knekt. Stedet jack står under bakakselen cross medlem. Senk bilen på jack står.

• Ligger under støtfangeren av bilen og plassere deg slik at du får tilgang til bunnen av drivstofftanken. Løsne klemmen på store slangen stikker på baksiden av tanken. Fjern slangen fra tanken.

• Skyv din jack under drivstofftanken. Sett inn en planke av tre mellom jack hodet og drivstofftanken. Løft kontakten til bunnen av drivstofftanken, pass på ikke å presse oppover på bunnen av tanken.

• Fjerne høyre og venstre drivstofftanken stroppen festebolter ratchet, socket og utvidelse. Flytter drivstofftanken stroppene nedover og av på hver side av akvariet med én hånd. Balanse drivstofftanken på jack og planke med andre hånden.

• Lavere tanken om halvveis mellom bunnen av bilen og bakken. Løsne liten slangeklemmer fra drivstoffpumpe med ratchet og socket. Koble slangene fra drivstoffpumpe helt. Koble den elektriske kontakten fra toppen av drivstoffpumpe, bruker fingrene til å trykke ned i hempen.

• Senk bensintank på et stykke papp. Papp hindrer gnister som opprettes når du Skyv drivstofftanken ut fra under bilen.

Installasjon

• Skyv tanken på et stort stykke papp under løftet bilen. Definere tanken på kontakten med planke av tre mellom jack hodet og akvariet. Løfte tanken om halvveis opp mellom bunnen av bilen og bakken.

• Installer de små slangene på drivstoffpumpe og stram klemmer ratchet og kontakten, til de er tettsittende. Ikke over trekk drivstoff slangene. Koble elektriske kontakten til bensintanken for hånd, og skyv den til det klikker hørbart på plass. Løfte tanken opp mot bunnen av bilen, være forsiktig med å trykke på bunnen av tanken. Installere store drivstoff filler slangen til baksiden av drivstofftanken og Skru slangen klemmen til den er tettsittende ratchet og socket.

• Skyv drivstofftanken stroppene på plass under drivstofftanken. Installer og stram både drivstofftanken stroppen bolter til 65 fotpund dreiemoment med 1/2-tommers stasjon ratchet, socket og utvidelse.

Tips og advarsler

  • Sidene av drivstofftanken i skjøtene er veldig skarp. Ikke forsøk å holde drivstofftanken ved sidene med bare hendene. Dette prosjektet innebærer å arbeide med og rundt bilindustrien bensin, som er ekstremt brannfarlig. Holde dette hele prosjektet fra åpen flamme, gnist, statisk elektrisk ladning, overskuddsvarme og røyking.