Nnywellness.com

Hvor å fjerne Facebook fra Blackberry Curve


Hvor å fjerne Facebook fra Blackberry Curve

Facebook, et sosialt nettverk nettsted som er vert for millioner av brukere, er svært populære. For noen mennesker er det en enkel måte å holde kontakten med venner og familie. For andre, det er en morsom tid distracter som inneholder gamle klassekamerater og søte spill. Mange brukere tilbringe flere timer om dagen på nettverk området og som kan motta meldinger og meldinger gjennom sine BlackBerry Curve. Det er hva gjør Facebook programmet så populært for BlackBerry Curve. Men kan det komme en tid når du skal fjerne programmet. Å gjøre det, du nød å adgang service bøkene av BlackBerry Curve.

Instruksjoner

• Slå på din BlackBerry Curve. Gå til siden programmer og rullet ned valgmulighetene. Klikk på skiftnøkkel-ikonet. Velg "Avanserte alternativer" og klikk "Service bok."

• Rull nedover listen til du ser "Facebook" og markere den. Trykk på menu-tasten (plassert mellom den grønne ringeknappen og styrekulen.) En sidemeny ville popmusikk opp. Rull nedover listen og klikk "Slett."

• Starte din BlackBerry Curve. Hvis du ikke mottar skjermen bedt om å gjøre det, snu BlackBerry Curve og ta ut batteriet. Etter 20 sekunder, erstatter batteriet og slå din BlackBerry Curve på. Facebook-program bør fjernes fra siden programmer.