Nnywellness.com

Hvordan å overføre sanger til en Digital MP3-spiller


MP3-spillere er små, bærbare enheter som lagre og spille av lydfiler i MP3-lydformat. Du kan overføre sanger fra datamaskinen til MP3-spillerens internminne eller utvidet minne som et SD-kort. I tillegg til MP3-format støtter høyst MP3 spillerne formater som WMA og AAC. En fordel å bruke en media management program som Windows Media Player til å overføre sanger er at det konverterer musikk som normalt ikke kompatible med MP3-spilleren.

Instruksjoner

Windows Media Player

• Åpne Windows Media Player. Koble MP3-spilleren til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med den.

• Klikk "Sync" tab. falle i staver knappen "Bibliotek", høyreklikk sangene du vil overføre, og klikk Legg til i synkroniseringsliste." Eventuelt kan du dra og slippe sanger direkte i vinduet "synkroniseringsliste" under kategorien synkronisering.

• Klikk "Start synkronisering". Windows Media Player automatisk angir best konvertering format for MP3-spilleren og konverterer alle sanger behov for konvertering før du overfører dem til enheten.

Dra og slipp

• Koble MP3-spilleren til datamaskinen med spillerens USB-kabel. Klikk på "Start"-knappen på oppgavelinjen nederst på skjermen.

• Klikk "Computer" ("min datamaskin" Hvis du bruker Windows XP). Dobbeltklikk navnet på MP3-spilleren. Alle filer og mapper på MP3-spilleren åpnes i et nytt vindu. Finn "Musikk/lyd" eller tilsvarende tittelen mappen. Hvis du ikke ser slik mappe, høyreklikker du et tomt område i vinduet, velg "New" og klikk "Mappe." Høyreklikk den nye mappen, klikk "Rename" og gi mappen "Musikk."

• Dra og slipp sangene du vil inn i mappen "Musikk" på MP3-spilleren.

Tips og advarsler

  • Enkelte MP3-spillere ta sine egne proprietære programvare for å overføre sanger og annet innhold til enheten.