Nnywellness.com

Defensive driver kurs i New Jersey


Defensive driver kurs i New Jersey

New Jersey drivere få bak rattet hver dag vet de vil møte overfylte veier, foreldet infrastruktur og andre driverne dårlig dømmekraft. Du kan redusere dine sjanser for å få inn en ulykke ved å oppdatere ferdigheter du ikke kanskje har tenkt på siden du var 17. Mot dette formål, New Jersey avdeling av motorvogner (NJDMV) er pålagt ved lov å redusere motorvogn poeng for bilister som passerer en godkjent defensiv kjøring kurset (DDC), og New Jersey's auto forsikringsselskaper er pålagt å gi en rabatt til kvalifiserte bilistene. DDC er 6 til 8 timer i lengde og dekker en rekke sikkerhet.

AAA

Automobile Association av Amerika (AAA) tilbyr DDCs både online og på sin lokale kontorer. Av kurset er $60 for AAA medlemmer og $85 for ikke-medlemmer. AAA Nord Jersey kurset tilbys på lørdager fra 8:30 am til 3 pm i Wayne, Secaucus og Mahwah. Klassestørrelse er begrenset. I South Jersey holdes kursene på AAA midtatlantiske Marlboro Retail kontorer i Morganville og Northfield; i Flemington på Hampton Inn; på Hamilton Operations Center i Hamilton; og i Tønsberg på Howard Johnson Hotel. Medlem pris er $65 medlemmer betaler $75.

Automobile Association of AmericaAAA Nord Jersey: 973-956-2201AAA South Jersey: 877-457-0711AAA.com

Nasjonal sikkerhet råd

Nasjonale sikkerhet rådet er den bare NJDMV-godkjent leverandøren som lar deg ta full 6-til-8-timers kurs og skriver ut et sertifikat for ferdigstillelse fra din PC, uten ekstra kostnad. Før du velger å registrere deg, kan du ta en online demo på deres hjemmeside. De tilbyr også et klasserom kurs i Cranford. Ring eller besøk deres hjemmeside for tidsplan og registreringsinformasjon.

Ny Jersey Statens sikkerhet råd6 handel stasjonCranford, NJ 07016-351908-272-7712 / 800-228-3834nscddconline.com/newjersey/

AARP

Den amerikanske foreningen av pensjonert personer (AARP) tilbyr driveren HMS kurs utviklet for å hjelpe eldre drivere styrke eksisterende ferdigheter mens du lærer å håndtere alder-relaterte endringer som kan sette deg i fare for en ulykke. De møtes på små steder over hele staten, så bruke kurset posisjonsindikator på deres hjemmeside eller ringe du finner en klasse nær deg.

American Association for pensjonerte personer601 E gaten sektorenWashington, DC 20049888-227-7669AARP.org