Nnywellness.com

Hvordan endre en oksygen Sensor i en Mitsubishi Lancer


Hvordan endre en oksygen Sensor i en Mitsubishi Lancer

Oksygen eller O2 sensoren i din Mitsubishi Lancer er en viktig del av motorstyringssystem. O2 sensoren leser prosentandelen av oksygen i eksos og sender info til bilens PCM eller datamaskin. PCM bruker informasjonen justerer luft/drivstoff forholdet ved å endre drivstoff strømmen fra drivstoff sprøytebrukere. Endre O2 sensoren er ikke komplisert, men du trenger en socket installere og fjerne den. Du kan få kontakten på de fleste auto deler butikker.

Instruksjoner

• Heve frontprogram din Lancer av bakken med en knekt og støtte det med jack står slik at du kan sikkerhetsarbeid under den. Pass på at du er på flat Mark slik bilen forblir fortsatt mens du arbeider.

• Finn katalysator under bilen. Det er foran lyddemper nær fronten av systemet. O2 sensoren vil være rett foran eller rett bak det, avhengig av hvilke maskinen du har i bilen.

• Koble ledninger sele kontakten for O2 sensoren ved deprimerende den låsing fanen og skyve kontaktene fra hverandre. Du kan la koblingen kommer fra ledningsnett hengende; du vil koble den nye sensoren til det snart.

• Fjern O2 sensoren fra eksosrøret bruker en O2 sensor socket og en skralle. Slå sensoren klokken til sensoren er gratis.

• Sett inn den nye sensoren inn i røret og dreie med urviseren stramme med chipen og ratchet. Koble den nye O2 sensoren til ledningsnett koble gris halen i ledninger sele koblingen. Kontroller at det låses inn i kontakten.

• Løft foran bilen med en knekt og fjern jack står. Sakte lavere bilen til bakken, så starte det slik det kjører riktig.

Tips og advarsler

  • Bruk aldri tråd skapet på en sensor. Enhver kontaminering av sensoren vil resultere i falske avlesninger og funksjonalitet problemer.