Nnywellness.com

Dekk lagring Tips


Dekk lagring Tips

Dekk på biler og andre kjøretøy kan forringes hvis venstre ubrukt i lengre perioder. Dette er ofte forårsaket av normal aldringsprosessen på dekk og skade fra oksidering, ultrafiolette stråler og effekten av ozon. Ved å følge noen grunnleggende lagring tips, kan du forlenge levetiden til bilens dekk.

Ozon

Unngå å lagre dekk nær produserer ozon. Ozon er en usynlig gass som produserer en ubehagelig lukt. Det er produsert av apparater som inneholder AC elektriske motorer, inkludert ovner, sump pumper og sentralt vakuum. Hvis det kommer i kontakt med dekk, kan ozon forårsaker tidlig aldring ved å gjøre gummi tørke ut og utvikle sprekker.

Dekksider og Petroleum

Hvis dekkene har hvite dekksider, må de lagres slik at den hvite kanten møter hverandre. Dette vil forhindre flekker hvis de ta svart gummi dekk kantene.

Unngå å lagre dekk nær noen stoffer som inneholder høye nivåer av petroleum, inkludert asfalt og drivstoff. Dekkene som kommer i kontakt med løsemidler eller olje kan bli svekket.

Posisjon

Prøv å lagre dekkene i oppreist stilling. Loddrett lagring reduserer dekk stress og reduserer risikoen for forvrengning. Hvis du skal lagre dekk horisontalt, sikre de er plassert på et rent tregulv og ikke stablet noe høyere enn 3,3 fot, som rådet på Sentryon dekket og hjulet lagring. Dekk stablet noe høyere kan velte, forårsaker skade på gummi.

Miljø

Kontroller dekkene lagres på et tørt sted som er verken for kaldt eller for varmt. Dekk som er lagret i Uoppvarmet fjøs eller garasjer kan bli frosset over tid. Dekk lagret i varme omgivelser kan også forringes.

Dekk dekker

For ekstra beskyttelse, kan du kjøpe dekk lagring vesker fra dekkbutikker eller bruke plenen poser som brukes vanligvis for hagearbeid. Disse er laget av polyetylen materialer og forhindre skade forårsaket av oksygen og ozon i atmosfæren, som oppgitt på webområdet gamle biler ukentlig. Sørg for at posen er teipet stengt for å forhindre fuktighet når dekkene.