Nnywellness.com

Hvordan erstatte 2000 Dodge Ram Wheel Hub


Huben på en 2000 Dodge Ram kan forhjul rotoren å spinne på spindelen. Denne huben regnes en hub/peiling samling, og det er ikke brukbare. Du skal høre en knirkende lyden kommer fra fronten, så det er en sjanse for at samlingen hub/lageret må byttes. Du kan gjøre dette selv ca en time eller så med noen grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

• Parkere Dodge Ram på en plan overflate. Løft foran med jack og sette Dodge på jack står. Ta av forsiden hjul med dekk jern. Unbolt brems skyvelære kortet fra spindelen med 3/8-tommers ratchet og socket. Henge brems skyvelære fra fender liner med heavy-duty strikk ledningen.

• Trekk brems rotoren av hub stenderne. Unbolt spindel mutteren fra midten av huben med 3/8-tommers ratchet og socket og ta navet av spindelen.

• Installere samlingen erstatning hub/peiling på spindelen med nye spindel mutteren. Dreiemoment spindel mutteren ned 185 fotpund med 3/8-tommers momentnøkkel. Installere rotoren på huben, og deretter installere samlingen caliper kortet til spindelen med 3/8-tommers ratchet og socket. Dreiemoment ned caliper kortet 130 fotpund med 3/8-tommers momentnøkkel.

• Installere forhjulene med dekk jern. Lavere Doge Ram utenfor står med kontakten.