Nnywellness.com

Hvordan å rangere flatskjerm -TV


Flatskjerm-TV erstatte raskt sine rør-baserte brødre. Både LCD (Liquid Crystal Display), og plasma-TV tilbyr storskjermer og angivelig flott bildekvalitet. Med teknologien beveger seg så raskt kan det være vanskelig å vite hva du skal se etter i en flatskjerm-TV. Bør du gå for den største skjermen, den nyeste teknologien, den mest effektive modellen eller den billigste? Det er best å balansere alle disse tingene, avhengig av din personlige situasjon, men her er noen tips på vurdering flatskjerm TV selv.

Instruksjoner

• Vurdere kontrastforholdet. Forholdet refererer til hvor mye lysere en hvit er enn en mørk, men produsenter bruke ulike metoder for å bestemme et forhold, så justere innstillingene selv på en modell er det beste alternativet. Men husk at du viser displayet modellen med butikkens belysning, ikke din hjemme belysning.

• Vurdere størrelsen. Tenk på hvor du skal bruke TVEN og hvordan det vil passe inn i ditt space. En stor TV kan virke bedre enn en mindre versjon, men du vil ikke nødvendigvis det å dominere rommet.

• Vurdere oppløsning. Både plasmas og LCD-skjermer er fast-pixel systemer, betyr at de har en viss piksler til dem. Dette kan gjøre det vanskeligere for dem å endre til forskjellige oppløsninger brukes av ordinære kringkasting TV, HDTV eller høy oppløsning DVDer. 720p og 1080i (tallene betyr mindre lengden på piksler, vanligvis høyden) formater brukes av normal TV-leverandører, og Blue Ray plater for tiden kan gå opptil 1080p. Også har plasmas vanligvis mer slående farger enn LCD-skjermer, men modeller variere.

• Vurdere kostnader. Plasma-TVer er vanligvis billigere selv om differansen er smalere. Nyere plasmas er også mindre avhengig av brent i bilder enn eldre modeller.

• Vurdere brukervennlighet. TVer med eller uten alle slags ekstra. Hva skal du koble til TVEN? Hvis du allerede har en hjemmekino du ikke trenger en TV med innebygde høyttalere. TV-spill, DVD-spillere og datamaskiner krever ulike innganger. Også, hvis du har HDTV kabel vil få en TV som kan fullstendig vise dette formatet.

• Vurdere gjenskinn. Plasmas bruk fosfor til å generere bilder og gjenskinn fra en nærliggende vinduet kan være irriterende. LCDer håndtere gjenskinn mye bedre, men så igjen, så gjøre gardiner.

Tips og advarsler

  • Ta deg tid og gjøre noen undersøkelser om hva slags TV du ønsker og hva som er tilgjengelig.
  • Se etter kunde tilbakemeldinger og ekspert forslag tech, TV-programmer og nettsteder.