Nnywellness.com

Hvordan erstatte en oppvarmet frontrute med en vanlig vindskjerm


Hvordan erstatte en oppvarmet frontrute med en vanlig vindskjerm

Erstatte en oppvarmet frontrute med et Uoppvarmet frontruten har både fordeler og ulemper. Bor i et moderat klima sikkert ikke ville kreve en oppvarmet design og den ekstra kostnaden vil ikke bli rettferdiggjort. I tillegg til frontruten kostnaden finnes det en oppgradert Dynamo og batteri strøm oppvarming rutenettet innebygd i glasset. Oppvarmet glass er en svært strømkrevende krets og stiller tunge krav til kjøretøy elektriske systemer. Ekstremt kaldt klima trenger disse systemene. Ellers er standard frontruten varmeapparatet defroster mer enn nok å gjøre jobben.

Instruksjoner

• Fjerne frontruten trim bruker trim fjerning verktøy. Se servicehåndboken på bilen til å bestemme hvordan trim er festet. Vær forsiktig for ikke for å skade lister.

• Kuttet frontruten ut av rammen. Bruke en frontruten drawknife og skyv 90-graders bladet på uretan gummi bånd glasset til rammen. Bruk rask, hurtig trekker for å klippe uretan segl. Arbeide helt rundt glasset. Koble frontruten kontakten fra inne i bilen og presse frontruten frem. Med en assistent hjelp, kan du fjerne glasset.

• Rengjør den gamle uretan fra rammen med lange håndtak frontruten barberhøvel kniv. Polyuretan er veldig tøff. Kontroller barberhøvel kniv har en skarp kniv.

• Bruke et glass bindemiddel både nye frontruten og rammen. Pumpe uretan rundt kjøretøy rammen. Knytte sugekopper til det nye glasset og sitte glasset i rammen ved hjelp av assistent. Lett trykk på glasset for å låse det på plass. Installere lister. I uretan vil kurere over natten.