Nnywellness.com

Viktige funksjoner for digitale SLR-kameraer


Viktige funksjoner for digitale SLR-kameraer

Et digitalt speilreflekskamera kombinerer fordelene av en enkelt linsen refleks system med digital fotografering. En enkelt linsen refleks system benytter en mekanisk, bevegelige speil og prisme å vise deg hva du vil fange i tunga. Som du skyte, flytter speilet ut av veien i en refleks raskere enn et sekund.

Utskiftbare objektiver

En tradisjonell nøkkelfunksjon i speilreflekskameraer digitale speilreflekskameraer deler er deres evne til å akseptere forskjellige linser. Du har to eller flere linser med en kameraet kroppen og forandre linser som forskjellige skyting situasjoner behov. Denne fleksibiliteten har blitt utfordret av av "super zoom" kameraer, hvorav flere tilbyr så mye som 15 x optisk zoom kapasitet. Imidlertid vil digital SLR aficionados hevde at nykommer kameraene er ingen match når det gjelder bildekvalitet.

Sensor

I hjertet av digital fotografering er sensoren, som fanger den fotoner eller partikler av lys. Digitale speilreflekskameraer er kjent for å ha større sensor enn deres pek-og-alternativer. En digital sensor har millioner av piksler, eller photosites, samle lys under en eksponering. En photosite er en piksel og sitt filter. Større sensorer vanligvis bety mer fotoner er fanget, som vanligvis gir mer bildedataene og detaljer.

Bildestabilisering

Ifølge The Digital SLR Guide er bildestabilisering en viktig funksjon for digitale speilreflekskameraer. Den serverer fotografer med ustø hender og de som liker å skyte uten blits, selv i forhold til lite lys. Hvis du ikke bruker flash, velger du vanligvis en treg lukkerhastighet sørge for masse lys inn i objektivet. Det er nesten umulig å holde et kamera perfekt fortsatt for enda en brøkdel av et sekund. Bildestabilisering gjør jobben for deg.

Søkeren

Store og lyse syn er viktigere på et digitalt speilreflekskamera enn på en kompakt kameraet mens du bruker det å sjekke innstillingene og skrive skudd. Innstillingene ofte vises i søkeren omfatter autofokus-modus, batteristatus, hvitbalanse innstilling og bildet greve. Mange søkere kan ikke vise nøyaktig hva vil bli tatt når du skyter. Søkeren på Nikon D90, viser for eksempel om 92 prosent av bildet som det vil bli fanget.