Nnywellness.com

Informasjon om Hitachi TV


Informasjon om Hitachi TV

Hitachi hjem elektronikk er en amerikansk gren i Hitachi gruppen selskap i Japan. Hjemme elektronikk produserer forbruker elektroniske varer som TVer og ulike tilbehør for distribusjon i USA. Hovedkontor i Molde, California, tar hjem elektronikk grenen del i en rekke Hitachi konsernets samfunnsansvar programmer i USA, som en 2009 Food-stasjonen der 55 Hitachi bedrifter samarbeider.

High Definition TV

Hitachi produserer en rekke flatskjerm-TV.
Hitachi HD-TV kommer i både flytende krystall (LCD) og lys emitting diode (LED) formater. I tillegg til sin energi effektiv design, produktene i Hitachi HDTV linje er tynn, lett og enkel å bruke og installere. Produktfunksjoner inkluderer standard videospill, surround lyd, DVD og Blu-ray, spesielle høreapparatet tilkoblinger og USB-porter for visning av bilder på skjermen. LCD og LED HDTVer ved Hitachi kjører fra 19 55 tommer.

Kombinasjon TV

Combo TV innlemme filmen spillere.
Hitachi produserer to combo TVer som er kommersielt tilgjengelig i USA. Begge er flatskjerm og high definition. Den første TV i serien er en 32-tommers Blu-ray-spiller og TV combo. Blu-ray innspill vil spille Blu-rokke skiven og DVDs og hørlig CDs. Andre TV i serien er en 26-tommers DVD-spiller og TV combo. Hitachi Blu-rokke kam flatskjerm-TV er likeledes dugelig av Internett radio.

Utgåtte produkter

Gamle Hitachi produkter informere moderne produksjon.
En rekke utgåtte Hitachi produkter er ansvarlig for de teknologiske nyvinningene som aktivert utviklingen av selskapets produkter i 2010. Ultra tynne linjen i 1,5-tommers flatskjerm TV tillatt Hitachi perfekt teknologien som kreves for å skape optimale flatskjerm TV-ytelsen. En tidligere plasma HD TV-serie førte direkte til utvikling av forbedret flatskjerm HD TV-teknologiene, nemlig flytende krystaller av LCD HDTV-serien. Utgåtte Hitachi TV eksperimentert med en rekke input og output moduser, vellykkede og mislykkede som informert produksjon av nyere produkter.

Prisklasse

Hitachi TV har en rekke priser.
Fra 2010 kjøre Hitachi TV et bredt prisklasse. På den nedre enden av spekteret, HD TV/DVD spiller combo er oppført på $429, 19-tommers LED HDTV er $249 og 32-tommers LCD-skjermen er $449. I den øvre enden av prisklasse, er 55 tommers LCD oppført på $1,699 og 46-tommers LED på $1499. Mid-Range produkter inkluderer Blu-ray/TV combo på $699 og 32 og 42 tommers LCD-TVer på $699 og $899, henholdsvis.

Hitachi bedriftskultur

Mange grenene av gruppen Hitachi er forbundet.
Gruppen Hitachi i Japan produserer Hitachi TV. Den integrerer grener som spesialiserer seg på IT, bioteknologi og nanoteknologi å optimalisere sine forbrukerprodukter mens fremme vitenskapelig teknologi og forskning. Forskning fra de ulike grenene av gruppen Hitachi hjelper utviklingen av produktene som havner i butikkhyllene. Hitachi konsernet har en rekke programmer for å sikre samfunnsansvar. Selskapet har hovedkontor i Tokyo.