Nnywellness.com

Hvordan erstatte bak skivebremser i en Saturn VUE


Bak skivebremser er ikke en vanlig finne i en Saturn VUE. Trommelbremser er vanligvis effektive for små personbiler. Imidlertid hvis din Saturn VUE er en av få med bak skivebremser, Les videre for å lære hvordan å erstatte dem.

Instruksjoner

• Drain omtrent halvparten av bremsevæske fra master sylinder reservoaret. Bruk en sprøyte eller sug pistol Hevert bremsevæske og tømme den i en godkjent lukket beholder.

• Løft baksiden av Saturn VUE fra bakken med en bil jack. Støtte bilen på alle sider med jack står å forhindre tipper. Hold små dyr og barn ut av området når du erstatter de bak skivebremser.

• Fjerne de bakre dekkene fra Saturn VUE. Løsne det lug vanskelige problemer med en momentnøkkel og fjerne samlingen hjul og dekk. Løst knytte det lug vanskelige problemer til hub å hindre rotoren sklir av.

• Komprimere caliper 1mm med en stor C-klemme. Fjern C-klemmen og er til side for senere bruk. Sikre den flate siden av caliper guide pins med en skiftenøkkel og fjerne caliper guide pin bolter. Ta caliper av monteringsbraketten og sikre den til rammen med mekanisk wire.

• Ta ut bremseklossene etterfulgt av bremsekloss holderne. Rengjør maskinvaren som kontakter bremseklossene fjerne rusk og korrosjon med Bremsedeler renere. Kontroller brems skyvelære styrepinnene og støvler for skade og erstatte om nødvendig.

• Trekke stempelet inn bar med en skiftenøkkel skiftenøkkel. Smør områdene i monteringsbraketten som kontakt bremseklossene med høy temperatur silikon smøremiddel. Installere bremseklosser og bremsekloss holderne til caliper braketten.

• Slipp stempelet fra mekanisk ledningen og plasserer den over skivebrems pads. Erstatt caliper veilederen pin bolter og dreiemoment til 25 ft lb erstatte samlingen hjul og dekk og lavere VUE til bakken.