Nnywellness.com

Nokia E65 bedrager


Nokia E65 bedrager

Den beryktede Konami-koden for Nintendo spillet "Contra" innebærer en rekke tastetrykk måtte legges inn i en kort periode for å få ekstra liv. Heldigvis trenger du ikke å være flåte av fingeren til jukse koder for Nokia E65. Ringer koder på tastaturet lar deg tilgang til mange skjulte funksjoner på mobilen.

Vis E65 IMEI kode

Hvor International Mobile utstyr identifikator (IMEI) brukes til å identifisere gyldig mobile enheter. For å avsløre din E65 IMEI-nummeret, ringe * #06 # på tastaturet og finne "Call".

Aktiver utvidet fullskala Codec koden

Forbedret Full Rate kodek (EFR) vil øke lydkvaliteten på mobiltelefonen, men taletid batteriet reduseres med om lag 5 prosent. For å aktivere EFR på din E65, type 3370# på tastaturet og finne "Kalle." Hvis du vil deaktivere den, skriver du inn 3370# igjen og hit "Call".

Vis E65 programvarekode informasjon

Programvareinformasjonen inkluderer datoen da E65's programvare ble produsert og modellnummeret til telefonen. For å vise programvareinformasjonen, kan du ringe * #0000 # på tastaturet og finne "Call".

Aktiver halv pris Codec koden

Halv pris kodeken vil øke taletid på batteriet med om lag 30 prosent, men lydkvaliteten vil redusere. For å aktivere halv pris kodeken, ringe #4720 # på tastaturet og finne "Call". Hvis du vil deaktivere den, kan du ringe #4720 # igjen og hit "Call".

Vis MAC-adresse kode

Media Access Control-adresse er en måte å identifisere trådløst lokalnett (WLAN) på din E65. Du kan vise MAC-adresse, kan du ringe * #62209526 # på tastaturet og finne "Call".

Vis E65 liv Timer koden

"Livet Timer" viser den totale tiden du har brukt på telefonsamtaler på din Nokia E65. For å vise "Liv Timer", kan du ringe * #92702689 # på din tastatur og presse "Call".

Tilbakestille telefonen tidtakere og spillet score kode

Restarter den totale samtale- og resultat på telefonen er en klok idé hvis du forbereder telefonen for videresalg eller hvis du har kjøpt en secondhand telefon. For å tilbakestille tidtakere og score, ringe * #73 # på tastaturet og finne "Call".

Vis Bluetooth som

Bluetooth-adressen til din Nokia E65 kan være nødvendig å koble trådløst til en datamaskin eller elektronisk enhet. For å vise den Bluetooth-adressen, skriver du inn * #2820 # på tastaturet og finne "Call".

Gjenopprette fabrikk innstillinger kode

Gjenopprette fabrikkinnstillinger vil slette alt på telefonen, som er nyttig hvis du forbereder telefonen for videresalg eller om du har støtt på problemer som hindrer telefonen fungerer normalt. Hvis du vil gjenopprette fabrikkinnstillinger, angi * #7370 # på tastaturet og finne "Call".