Nnywellness.com

Slik blokkerer langdistanse telefonnumre


Slik blokkerer langdistanse telefonnumre

Eieren av en hjemme telefon kan du blokkere gjester eller andre husholdningenes medlemmer fra å kunne fjernsamtaler. Tillater andre mennesker å langdistanse hurtignumre kan føre til uønskede fjerntakst på telefonregningen din. Blokkere langdistanse telefonnumre fra slås på ditt hjem telefonen ved å forstå hvordan å abonnere og sette opp denne tjenesten.

Instruksjoner

• Abonner på en ekstern lås telefontjeneste med teleoperatøren som lar deg blokkere uønskede langdistanse telefonnumre fra slås. Ring tjenesteleverandøren telefon å spørre om denne funksjonen ved å ringe kunden service telefonnummeret vises øverst på telefonregningen din siste. Du betaler en månedlig avgift å blokkere langdistanse telefonnumre fra slås, og skaffe gir deg en kode for å slå på telefonen til å administrere din ekstern lås ansiktstrekk.

• Plukke opp telefonen og lytte på summetone, ringe koden fra teleoperatøren til funksjonen anrop lås på telefonen.

• Lytte til instruksjonene for å sette opp tjenesten. Blokkere alle langdistanse telefonnumre fra slås på telefonen ved å trykke den tilsvarende tall som lest deg ved stemme på tjenesten ekstern lås. Blokkere bestemte langdistanse telefonnumre fra slås fra telefonen ved å holde ulike tilsvarende sett med tall som diktert av stemmen. Nøyaktig instruksjonene for å angi variere etter tjenesteleverandør. For en forklaring av nøyaktig hvilke knapper å trykke på telefonen, spør en kunde representant med telefonselskapet. Når noen prøver å ringe lang avstand som du har blokkert, vil han høre en melding som "vi beklager. Du er ikke tillatt å ringe det nummeret fra denne telefon."

• Konfigurere funksjonen ekstern lås på telefonen til å opprette en hemmelig kode som lar deg og andre autoriserte brukere å omkjøringsvei funksjonen ekstern lås på telefonen og lang avstand ringe. Fortsette å lytte på forespørslene funksjonen ekstern Lås telefon service og trykk det tilsvarende tallet som lar deg sette opp et hemmelig kodenummer. Du kan velge ditt eget nummer ved å trykke tallene du ved stemmeveiledning. Når du har en hemmelig omkjøringsvei kode satt opp, vil du kunne plukke opp telefonen, lytte på summetone, angi hemmelige omkjøringsvei koden, hører en serie med rask piper etterfulgt av en annen summetone, så ringe din fjernsamtalenummer. Bare gi denne hemmelige koden du stoler med langdistanse telefonsamtaler på telefonen.

• Henge opp telefonen å ringe låsen ansiktstrekk å fullføre.